i Stavanger

Jag är framme.

Bara så att alla vet.

Om någon nu skulle undra.

~

H a s t a  l u e g o!   Halmstad

H o l a,  B u e n o s  d i a s!    Stavanger

Worst case scenario

Imorgon, klockan 9:04 sitter jag -förhoppningsvis- på tåget mot Kastrup. Väl där ska jag checka in, gå igenom säkerhetskontrollen och leta upp min gate. Kanske äta lite också innan flyget lyfter. När jag landat i Stavanger ska jag plocka upp mitt bagage och leta upp bussen mot centrum. Hoppa av vid en sjö med en fontän i mitten, och där mäta upp Ellan, om hon hunnit sluta på jobbet, om inte ska björnen stå där. Låter väl skoj, tänker ni. Själv vet jag inte vad jag tycker. Innan jag kan se det trevliga i situationen, måste jag nog bli av med all nervositet först. Jag ska ta mig ENSAM, alldelse mol allena, till vårt fina grannland i öst.. erhm väst? Men endast mig själv som sällskap, rådgivare, reseledare och moraliskt stöd. 

Det värsta som kan hända? mjo.. det är väl att det blir fel redan i Halmstad. Att jag tar fel tåg och hamnar i Växjö eller något. Umeå, Kristanstad eller varför inte Gotland. Helt fel håll liksom..


Worst case Scenario

Tro och Tvivel

J a g  f ö r s t å r  mig inte riktigt på människor som shoppar för att må bättre. Jag får bara ångest. Det finns inget värre än att göra sig av med en massa pengar. Fast jag antar att det är något som man måste ta.

I d a g  b l e v  j a g  alltså inte bara 1282 kronor fattigare, inte mindre än 1740 svenska rikstaler försvann ifrån mitt konto. Men med mig hem fick jag då också bland annat ett par svarta jeansleggins, en skjorta, tunika, foundation och ett par vinterskor. Så jag antar att det var värt det!

D e s s u t o m  så hittade jag mina två första julklappar. Iår tänker jag då inte vara ute i sista sekund, inget panik-julklapps-shoppande för min den den 23:e!


Tro och Tvivel

Mitt kvarter

Jag hittade det tillslut, på världens mest knepiga ställe, så jag förstår verkligen inte varför jag lagt de där. Men nu kan jag andas ut, skönt. Hur som, dagen idag ska gå till att packa ner allt nödvändigt (onödvändigt också för den delen) som behövs för fem dagar i Norge. Det kommer inte bli lätt.. men jag har en bamseväska att fylla, och 20kg är ju ändå ganska så mycket? Ska ner till stan en sväng också, och shoppa upp min finfina och efterlängtade lön som jag fick igår. Eller, kanske inte alla av de 1282 kronorna, men i alla fall lite! ;)


Mitt kvarter

The luck you got

Behöver jag ens nämna att jag har lite panik, när jag inte hittar mitt pass NÅGONSTANS. Eller, inte vad jag tror iallafall. Har än så länge bara letat på de mest vanliga ställena, där det antagligen skulle ligga. Än så länge har jag inte fått napp, så jag antar att det bara är att börja leta på alla möjliga ställen. Think outside the box. Om jag vore ett pass, var skulle jag då gömma mig? eller, Om jag skulle lägga mitt pass på ett härläggerjagdetsåattjagvetvarjaghardet-ställe, var skulle det då vara?


The luck you got

Forever is such a long time



Jag och Biffen följde med isprinsessan och åkte skridskor. Ellerja, jag och Johanna försökte iallafall.. och till slut så kändes det faktiskt helt okej, det gick någolunda bra, men det var först efter två pauser med varm choklad ;) Hur som helst så kände jag mig som en riktig konståknings-wannebe. Med tights och klänning som stack ut nedanför fleecen. Dessutom så hade jag glömt mina vantar, och fick låna ett par av Maia, svarta med ordet SKATER på.

Yäy!


Forever is such a long time

Jerk it Out

Det blev en fin eftermiddag ändå. Så fint det kan bli när man sitter fast i en tennis/badminton/squach-hall fem och en halv timma i sträck. Vilket egentligen inte alls är särskilt fint. Speciellt inte när det händer så lite, att det känns som värsta stora händelsen när en bortsprungen kossa ber om hjälp i FarmVille. Spela FarmVille? då måste man förkatten nått botten av listan på saker som man endast gör i absoluta nödfall, för att inte dö av tristess. Långt efter att spela bingo, se på "På spåret", ta bort ludd ur naveln eller titta på ekonominyheterna.


Btw, så har jag hittat tillbaka till Caesar's Palace, hur kunde jag sluta lyssna?!

Jerk it Out


_______________
Det är dags att sluta flabba nu, inte alls kul! Man ska skratta MED folk inte ÅT folk! Hallao? 
En dromedar, inte en massa kameler, så det så! ;)

Gårdakvarnar och Skit

Är det inte heelt underbart att behöva vakna redan klockan åtta bara för att man ska iväg och jobba, när man sedan väl där inser att man är sisådär fem timmar för tidig?!

Nej, nu är jag sur. Dundersur på det nyss ändrade schemat -även om det antagligen var mitt fel, som inte dubbelkollat tillräckligt många gånger- och på allting som idag inte är som det ska. Som på att mitt rum är så förbaskat stökigt. Typiskt att det också måste vara mitt fel. Hade känts mycket bättre om jag hade någon annan att vara sur på. Ellerja, kan ju alltid jag ge någon annan skulden.. men det skulle jag nog inte ens själv gå på. Dessutom så kan jag bara inte vara sur på folk, det går liksom bara inte.

Nej, nu blir det kaffe och bok i soffan under en mysig filt. Kanske en bit kladdkaka ifrån igår också..


Gårdakvarnar och Skit
Bara så länge det finns stjärnor över oss så
bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

Innan mörkret faller

Jag har precis varit ute i mörkret på promenad med Chico. I mina rosa-rutiga pyjamasbyxor, fejk-uggs och en gammal vinterjacka som får mig att likna värsta michelingubben. Är det inte då väääldigt bra tajming att möta min granne? och som om inte det vore nog, så är han även min mattelärare.. haha

Nu ska jag kika lite på Deja Vú. Även om jag har den i bokhyllan, bara för att den är så galet bra. Sedan ska jag nana gott i pappas säng. Mohihi! det gäller att passa på, för på måndag kommer han hem igen från landet där borta, och då tror jag att han vill ha den för sig själv.



Innan mörkret faller -attans, too late!

Nova Cantica

D e n  å r l i g a  F N - k o n s e r t e n  i  S : t  N i k o l a i .

Den tredje för min del, men den första i NC. Underbart! 




Men tro nu inte att bilden är från iår, nej, idag blev det inga bilder. Fast den är så suddig stämningsfull att jag inte tror att någon skulle se någon skillnad, om jag inte berättat. hmpf?! .. haha

Lovers Dream

Finns det något som är lika skumt och lika underbart på en och samma gång, som drömmar?
-Nej, jag tror faktiskt inte det.

Inatt drömde jag om konståkning och att jag precis hade börjat träna med min kusin, som även i verkligheten är en riktig isprinsessa, som coach. Första träningen gick inget vidare, men trots det så skickade hon ut mig på isen för att tävla samma dag. Även om det bara var en dröm, kunde jag känna hur nervös jag blev. Jag visste ju ingeting?! Jag hade ingen aning om hur jag skulle åka eller vilka pirruetter som jag skulle försöka mig på. Jag kommer ihåg att jag först råkade åka ut på isen i min jätteblåa fleece, för att sedan kvickt som katten åka tillbaka för att ta den av mig. Väldigt pinsamt! Det sista jag minns av drömmen är att jag åker ut på isen igen och stannar på mitten. Jag får ögonkontakt med isprinsessan, hon ler och det ger mig modet att lyfta upp armarna i någon balett-aktig pose och niga mot juryn.

Där tog allt slut. Vet inte varför, antagligen så kanske jag vaknade, eller så var den helt enkelt bara slut där. Jag som så gärna skulle vilja veta, hur jag lyckades ta mig igenom mitt antagligen väldigt improviserade program.. haha

Dröm söta drömmar!
~för det ska jag göra!


Lovers Dream

Deportees



Ä r  d e t  i n t e  h e l t  j *** a  u n d e r b a r t ! ?

Höstlov

Jag är nu inne på min sjätte höstlovstimme. Det känns hur bra som helst, detta lov ska bli toppen!

Ikväll blir det movietime med mamma. Mat från den italienska restaurangen och kanske lite Idol. Det gäller at passa på innan pappa kommer hem! ;)

Men först ska jag krypa ner i badet. Musik, tända ljus och Coconut body scrub. Bra start på lovet!

Ready for it

Nu finns det bara en enda lektion mellan mig och höstlovet.


Ready for it

Mina kompisar


Inte bara kompisar, utan mina bästa kompisar. Söta och snälla, säger inte emot liksom..

höhö

Lev med det



Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas
Sova och andas omvartannat inget mer

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel
Lev med det

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel

Café After Church~ Asiat-tema


moving on

Jag och Johanna gick idag och hälsade på Brunnsåkerskolan. Var verkligen skumt att gå innanför de dära dörrarna igen. Kändes som om det var evigheter sedan sist, samtidigt som det hade kunnat vara igår. Dessutom lite smått förbjudet, trots allt så hör vi inte dit längre.

Fastnade hos Birgitta i en dryg halvtimma och träffade sedan på Thomas. Efter en kik in i vårt gamla klassrum letade vi upp rektor Lars för att lämna en massa bilder som jag tog under 100 års invigningen. Verkligen huur kul som helst att hälsa på, inte minst Birgitta, men nu klarar jag mig ett bra tag framöver!
känner inte precis att jag längtar tillbaka..

En dag med NVEU09

..och sakletartävling! ;)

inte ens där vann vi, hmpf!


 
 

En dag med NVEU09

..och tårtbakartävling!

Jag och mitt finfina lag satsade på vinst, men det gick sisådär med det.. haha. Vår var i alla fall H2O-molekylen!

OK baby det är dags att vi ska vinna allt

Jag har tårtbotten-smet i hela ansiktet och är helt vit av potatismjöl. Inte sådär jättesmart att baka i svarta kläder. Hur som helst så har jag nu två otroligt snygga tårtbottnar som bara väntar på att bli stylade av grupp nummer fyra imorgon. Det är tårtbakartävling på G..

För övrigt så har dagen varit kanon. Fika med Cathis och rep på Nova Cantica i S:t Nikolai. Det låter amazing!



OK baby det är dags att vi ska vinna allt

Hem till Biffen Karlsson

Idag är det söndag och jag ska snart hem till Biffen och plugga. Och umgås. Samtidigt.


Visst var vi söta? ;)

Done.

Jag gillar den. Mycket. Inte så stora ändringar egentligen.. men ändå.

Utflykt till landet

Mitt första besök i Laholm. Inte sådär precis imponerande ställe, men jag blev ändå förvånad över att det ändå fanns SÅ många hus och att det fanns asfalterade vägar. Tillochmed ett ICA!
Men jag såg inga kossor.. besvikelse!



;)

NVEU09 på hal is, igen!

Yäääääääy!

Jag klarade mig, helt utan större skador! Inga brutna ben, inga spruckna ögonbryn, inga trasiga tänder. Inte ens ett ynka blåmärke?! nästan så att jag blir aningens besviken.. liiite blod, svett och tårar förväntar man sig av hockey. Men kanske är det just därför, att det inte var precis hockey utan hockey-bockey, som gjorde allt lite annorlunda. Hur som helst så hade vi galet kul, eller.. det hade i alla fall jag!





snygg-snygga NVEU09are!

Wish me luck!

Denna dagen kan sluta huuur som helst. Förhoppningsvis utan sjukhusbesök, men ska jag vara ärlig så hade det inte förvånat mig. Jag, som knappt kan hantera en bandyklubba med vanliga skor, ska idag försöka mig på att spela Hockey Bockey på is med SKRIDSKOR på fötterna! Jag förbereder mig för x antal fall, och funderar på hur jag kan motverka alla mina kommande blåmärken. Något förebyggande, liksom..

Torsdag-nästan-helg

Imorgon är ingen bra dag, trodde jag. Men idag var förkatten en ganska så skaplig dag! Spanskaprovet kan i och för sig dra dit kaktusarna bor.. mohaha! För övrigt så gillar jag torsdagar på något vis, även om det är den i särklass längsta och segaste skoldagen. Det som gör det så bra är fredagens lektioner,
eller -med andra ord- fredagens brist på lektioner. För en skoldag som börjar 10 och slutar efter en och en halv timmas idrott, kan väl knappast räknas som en fullständig skoldag? Nä, juste!

Måste också passa på att skicka ut lite allmänt strunt i Cyber Space. Som att jag ikväll klarade fem matteuppgifter irad heelt själv, utan det minsta hjälp från någon high-tec-hjärna. Så paniken över nästa veckas matteprov har börjat lägga sig, trots att daddy imorgon åker iväg till det stora landet där borta, och inte har någon chans att hjälpa en stackars dotter i nöd.. 

Nej, go go go! Jag ska ju få MVG förkatten! 

Vikunja!

Okej. Nu är jag 99% säker -eller egentligen 100- på att läraren som jag möter i korridoren var och varannan dag, är ingen mindre än trummisen i Vikunja. Det bara måste vara han för att de 1: heter likadant och 2: de är ruskigt lika, han hade idag tillochmed på sig exakt likadan tröja som på marinfestivalen i somras. Så nu snart är det allt på tiden att jag säger något, annars så kommer han säker undra varför jag mer eller mindre glor på honom varje gång han går förbi.
men vadkatten skulle jag säga?

Ghaaaaaaaa?!
nu känner jag mig som ett patetiskt pojkbandsfan! sluta nu, Linnea!


V i k u n j a  -  E r a s e d

Vänster och Höger



Under drygt fyra månader har jag vandrat många mil i mina favoritskor. De är inte längre sådär pinsamt vita -utan har gått över till olika gråa nyanser efter äventyr, vardags-trask och x antal överraskande regnoväder. Högerskons halva innersula sitter kvar, andra halvan ligger söndersmulad i soptunnan. Vänsterskons skosnöre är svart lite var stans, efter förra veckans cykelolycka. Men jag gillar de lika mycket i alla fall, även om det ser ut som om mina fötter är en meter breda, och även om de snart måste bytas ut. Innan de faller ihop helt..

Imorgon är ingen bra dag

Imorgon är ingen bra dag. Förutom möjligen musiken som just nu är så himlans kul att det nästan är konstigt! Är helt förälskad i en hård och platt fyrkantig sak med fyra strängar. Idag började vi spela Misery Business och även om vi bara hann repa den under kanske halva lektionen så lät vissa delar ändå riktigt bra till slut! wow, jag är såld!

Juste, imorgon är ingen bra dag. Spanskaprov på kapitel ett och två. Problemet är att jag inte ens vet vad det är man ska plugga på.. Fast den största anledningen till att jag knappt vågat kika på den än, är att jag ändå vet att det kommer gå åt skogen. mohaha  H Ä R L I G T !


måste . plugga . spanska . nu

Markus Krunegård - Hela livet var ett disco



P å  d e t  f y r a s t j ä r n i g a  h o t e l l b a d r u m m e t
V ä t t e r n s t r a n d  i  b i b e l b ä l t e t
I  d e t  s k o n i n g s l ö  s a  l y s r ö r s l j u s e t
k o m  b e s l u t e t  o m  s l u t e t  f ö r  d i g  o c h  m i g

K i c k e n ,  v a r  ä r  d e n ?
K i c k e n ,  v a r t  t o g  d e n  v ä g e n ?

H e l a  l i v e t  v a r  e t t  d i s c o ,  m e n  h u r  k u n d e  d e t  b l i  s å  s v å r t ?
H e l a  l i v e t  v a r  e t t  d i s c o ,  m e n  h u r  k u n d e  d e t  b l i  s å  s v å r t ?

Små söta filurer

J a g  k ä n n e r  m i g  l i t e  b a r b a r i s k. Idag har jag mördat två fina och söta hinnkräftor och kanske 30 stackars planktor och hjuldjur. Bara sådär, utan större anledning, bara för att kunna få se de i mikroskop. Man kunde till och med se de ihoptryckta hinnkräftornas små hjärtan som bultade. naaw..


Version #2 á la NV-nörd
F i s k e l y c k a  f ö r  N V E U 0 9 !  I sannarpsdammen lyckades vi håva in en massa plankton, hjuldjur, hinnkräftor och en och annan igel. Huur häftigt som helst att sedan se de små varelserna i mikroskopet, de liksom simmade runt. Förutom hinnkräftan då, som var lite halvt fastklämt. Men men, det gjorde att man kunde se hur dess hjärta bultade och hur ögonen rörde på sig. Ballt!

________________________________
Foton från Sannarp-NV/M och Anna

34 snubbar

Just de här 34 männen killarna snubbarna pojkarna gubbarna går på repeat hos mig.
 Baah Baaah!

. Vampire Weekend . Amphibic . David Bowie . The Cure .
. Hockey . Johnossi . Band of Horses . The Kooks . The Libertines .

Söndag

Söndagar kan vara huur mysiga som helst. Inga måsten, en dag då det är tillåtet att inte göra någoting alls. Om inte söndagsångesten smyger sig på framåt kvällen och gör de sista helg-timmarna till en pina. Som tur är, så har jag fått lite av varje idag, inte bara söndagsångest. Även om den har lyckats fånga mig. Trots allt så ser veckan ganska så lugn ut. Hittills är det bara en sak som har med skolan att göra, och det är spanskaprovet på torsdag. Men det räcker gott och väl! för just nu känns det som om det kommer gå åt skogen.. och då är det inte åt någon fin ädellövskog, här inte!

Annarså så är det rep med NC imorgon och tandläkaren på fredag. Inget annat planerat i
veckan -ÄN!- och det är kalasskönt!


Btw, så har jag lyssnat igenom Lars Winnerbäcks nya låtar.
Vet inte riktigt vad jag tycker.. blev nog aningens besviken.
Fast ska jag vara ärlig, så har jag ändå inte lyssnat på hans
musik på evigheter... vet inte varför, det har bara blivit så.

Que pena!

E s t o y  e s t u d i a n d o  e s p a ñ o l .

Que pena!

V o y  a  m o r i r !

Que Pena!

The Libertines - What Katie did



O h  w h a t  y o u  g o n n a  d o,  K a t i e ?
Y o u 'r e  a  s w e e t  s w e e t  g i r l
B u t  i t 's  a  c r u e l,  c r u e l  w o r l d
a  c r u e l,  c r u e l  w o r l d .

B u t  s i n c e  y o u  s a i d  g o o d b y e
P o l k a  d o t s  f i l l  m y  e y e s
A n d  I  d o n' t  k n o w  w h y

S h o o p  s h o o p,  s h o o p  d e - l a n g - a - l a n g
S h o o p  s h o o p,  s h o o p  d e - l a n g - a - l a n g

O n e n i g h t t o b e c o n f u s e d





Oh no!

Ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Bhuuuuuaaaaaaaaaaaaaäääääää!

Denna dag kunde helt klart kunnat börjat bättre. Gårdagens snuva är nu istället ont i halsen och jag vill bara inte bli förskyld nu. Jag har liksom inte tid, det skulle inte funka. Dessutom så ska jag till skolan om en timma och prata om Natur-Europa med nior. yäy

Bhuuuuuaaaaaaaaaaaaaäääääää!

Jag ska inte ..

Jag kan inte spela innebandy, så är det bara. Det går helt enkelt inte att hålla koll på en boll med en arm som man förlängt med en meter. Som dessutom inte går att kontrollera. Men idag lyckades jag med något stort. Jag lyckades med att träffa bollen och få iväg den åt -i alla fall nästan- rätt håll! yey

.. bli innebandyproffs när jag blir stor!

Today

E n  b r a  d a g  i d a g !

- Kalaskul musik-lektion som tog slut på tok för snabbt!
- Första läsningen med de nya konfirmanderna, Yey!
- Firande av världens bästaste bror, grattis till dig!


S k u l l e  i n t e  v a r a  h e l t  f e l  . . .

- om någon hade en elbas i bakfickan, som jag skulle kunna få?! ;)
- att åka iväg någonstans långbort!
- om tiden gick aningens långsammare
, så att man i alla fall kan hänga med lite.
- om läxor och inlämningar skrev sig själva, smidigt!
- att vara sådär übersmart..
- med en veckas extra höstlov
, snälla!?

Go Hula-hula!





Hula Hula!


Café After Church, see ya!

På senaste tiden

har det tydligen blivit en hel del Håkan.. puss på det!


<3 lastfm.com

Believe - Imagine


Tisdag... igen?!

Jag är 123 pärlor, två meter läderband och flera meter ståltråd rikare. Också 214 kronor fattigare, men det struntar jag i! Dessutom så har jag ramlat idag med min fina cykel och fått tre små små skrapsår på mitt vänstra knä. Precis det knä där jag numera har värsta ärret efter det monster-sår jag hade i somras. Nu är det ömt igen och om man är lite petig så är det aningens svullet.
.. om någon nu skulle vara intresserad av att veta.

Höhö

Idag har jag inte tänkt att lägga all min lediga tid till ormbunkarna. Även om det är imorgon det gäller att bevisa att man kan allt. Känner mig ganska lugn ändå. Sådär harmonisk. Magen säger att det kommer gå tippelitoppen-bra!

Btw, så måste jag varit helt lost igår kväll. Såklart så var det Måndag och inget inget annat! hmpf..

En tisdag

Finns det något bättre än att plugga biologi en tisdagskväll? Nej, faktiskt inte! inte om man har en massa kaffe och några sparade chokladbollar ifrån helgen. Då är det ren lycka!

Okej, jag får känslan av att folk tror att jag har blivit värsta NV-nörden. Kan antagligen bero på att sisådär 95% av allt som skriv här handlar om just plugg hit och dit. Men jag skulle faktiskt tro att det ligger något i det där, höhö. Jag är nog en NV-nörd hela vägen ut i fingerspetsarna, ut i tånaglarna (euuuu, jag vet!) och i varenda haploid och diploid cell. Hela jag, alltså! Man blir som man umgås, right? men det bästa är att jag varje dag träffar de mest underbara, snälla och balla naturnördar! för det kan omöjligt vara något fel med att vara nördig, Hallao?! det betyder ju bara att man är intresserad!
och möjligtvis aningens besatt ;P

Så Ja, jag skulle nog faktiskt säga att jag är lite nördig av mig. And I am proud of it!

lite nördighet åt folket, vetja!

Ba ba ba!

Höhö, Jag tror att mamma och pappa nyss allvarligt funderade på om jag var hög på något vis. Anledningen? Jag studsar runt i huset som en tok, rappar ormbunkens livscykel i takt till Fredagsmys, studsar lite till och är allmänt uppspelt. Varför vet jag inte. Kan kanske bero på det stora glaset kaffe som jag fått i mig ikväll, lite extra överskottsenergi som jag sparat på mig under veckan? eller kan det möjligtvis vara så att jag helt enkelt lyckats övertala mig själv och fått mig att verkligen leva in för min nya filosofi?

POSITIVITET TÄNK GLADA TANKAR PLUGG ÄR ROLIGT!
POSITIVITET TÄNK GLADA TANKAR PLUGG ÄR ROLIGT!

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu

Hade jag inte sett alla träden som vajar utanför så hade det varit lätt att tro att värsta jet-planet flyger fram och tillbaka rakt över vårt hus. Men det finns inget jet-plan. Det är vinden som busar med oss och sträcker på benen ordentligt. Tar ut stegen och vänder hela Halmstad uppochner. Hade velat gå ut i mörkret och fota, om det inte vore så att jag är aningens skrajsen för att flyga bort. Eller åtminståne välta. Sådär som en sovande ko, nivet.
Aaja, hur som helst så borde jag fortsätta med biologin, för det känns som om jag inte kommit någonstans alls. Kanske är det precis det jag har, inte kommit någonstans. Eller så är det precis vad jag inte har, jag kanske vet allt nu.. även om jag inte vet om det än, att jag vet allt alltså. Huh? Gosh, när jag inte ens själv förstår vad jag själv menar så är det definitivt ett teckan på att jag är lite sömnig. I alla fall lite lite lost och i behov av paus. Även om det nästan är precis vad jag haft den senaste timmen.

Nej, nu får det banne mig vara nog. Självdisciplin, Ja tack!

To do tonight:

-läsa igenom alla biologi-anteckningar, TVÅ gånger!
-plugga in x antal spanska-fraser
-lära mig, eller i alla fall titta på engelskaglosorna


Mina mål för kvällen, Kan vi fixa?

KLART VI KAN!


finfin blås- och vindmusik
Visa vid vindens ängar Och det blåser genom hallen När det blåser på månen Ingen vind kan blåsa omkull oss nu

Söndag

När jag stog där bakom kassan och smällde av det 1000000:de leéndet och tack:et för dagen, insåg jag att jag ändå på något skumt vis älskar mitt jobb. Kanske inte den långtråkiga och städande biten, utan för att man får chans att träffa och snacka med så oootroligt många människor. Visst, det är inte precis några djupa diskussioner. Men ändå!

Nu ska jag ta tag i biologin. Biologiprov på onsdag och jag har bestämt mig för att lyckas kalasbra.
Så är det bara!

Plugg Panik

Jag hade en toppen plugg-plan. Den var liksom perfekt för att jag skulle hinna med allt. Nu är min finfina pluggplan död, DÖD. Hade tänkt mig två lugna dagar på jobbet. Efter en stunds effektiv städning skulle jag idag hinna med både spanskan och engelskan, imorgon skulle jag plugga matte. Men nej! istället är det värsta badmintontävlingen. Så idag har jag stått och tagit emot beställningar på hamburgaretallrikar hela dagen. Det är inte kul.. anledning 1- det är långtråkigt, anledning 2 - man börjar lukta hamburgar-os. Så nu sitter jag här med värsta paniken över hur jag ska få ihop mitt liv de kommande dagarna.

GHAAAAAAAAAA
varför har inte dygnet 34 timmar istället för 24? 
GHAAAAAAAAAA
varför tog jag ett extra pass denna helgen?
GHAAAAAAAAAA
varför varför varför?
GHAAAAAAAAAA

Nej, dags att samla mig. Nu ska jag göra engelskan, i alla fall halva. Sedan ska jag börja på Biologin, om jag hinner innan Emmie kommer hit, om hon nu kommer över huvud taget.

Peace!

Kan också meddela att jag har världens träningsverk efter gårdagens boxning. Men det gjorde susen, inte minst mot all ilska jag samlat på mig de senaste dagarna. Känns som om jag är påväg tillbaka. På riktigt denna gången.

knäckt

Jag är knäckt. De har brutit mig på mitten och slängt mig i avfallskvarnen, typ..
Jag trodde att jag ville veta ord för ord, men ångrade mig snabbare än man kan säga Quidditch. Även om jag ville veta allt innan det raderades. Allt som alla andra fått läsa. Ingen ska få veta mer än jag.

Jag förstår inte. Men jag vet att jag aldrig kommer glömma, aldrig kunna förlåta. För det är inte såhär man gör, det går inte att acceptera. Det finns inga ursäkter.

De har vänt mig ut och in. Ätit upp mig inifrån och låtit resterna ligga för allmän beskådning. Mitt på Stora torg. Nej, det räcker inte.

Back on track

En nya dag med nya förutsättningar. Nya utmaningar och nytt perspektiv på saker och ting. Lyssnar på RENT och funderar på att svänga förbi Hstd hobbyhandel innan ledarsamlingen. Jag har bestämt mig för att skriva idrottsuppgiften när jag kommer hem. Annars så känns allt lite bättre idag. Efter en dag med bästaste NVEU09 och cykeltur med bästaste Karlsson.


So there won’t be any crying
So there won’t be any fighting


dagar till London!