9B - Vi är sååå tajta! <3

Godagens!

Idag har jag:

  • Åkt bil till Danmark och tillbaka
  • Satt upp ett stort partytält på vår altan
  • Bakat chokladmuffins
  • Hämtat hem Ellan
  • Bestämt min midsommar-outfit
  • Snickrat ihop ett bildspel om 9B
  • Funderat på om jag börjar bli sjuk
  • Smidit planer för morgondagen
  • Druckit en latte utan kaffe, typ

Nu ska jag

  • Sova

~

Onsdag

Johannes och Morten, här kommer det lovade inlägget ;)

En lång lång dag som har gått rysligt fort, kanske för att jag gjort så otroligt mycket. Inte en lugn stund, förutom möjligtvis när jag jobbade. usch så segt!

Dagen började med en finfin cykeltur mot Söndrum. Oh, vad jag älskar motvind!  Klockan halv nio började dagens pass och det gick kanon, förutom att jag råkade ta 15:- för mycket betalt av två badmintonspelare, ouups! Men som tur var, så gick de sega timmarna ändå ganska fort, och vips så stod Morten och Johannes -dagens hjältar- där och räddade mig. Tänka sig vilken tur man kan ha :) Så efter att ha lämnat över ansvaret till A, cyklade vi till ÖB. Fråga mig inte varför, men av någon anledning så skulle de bestämt in dit. Men det var en himlans tur, för där träffade vi på Madeleine. Samtidigt som jag hjälpte henne att välja godis, så gick Morten och Johannes för att gömma sig bland hyllorna. Jättekul! haha
Sedan, efter att de visat mig en ny väg, följt mig hem, lekt Romeo och Julia, letat efter möjliga klättervägar in i mitt hus, och slagit sig ner på min altan, ringde de Linn. Hon hade inget för sig, så vi cyklade dit på momangen. Sedan mot Prins Bertils stig där vi satt våra cyklar, för att sedan promenare bort mot Brottet. Vi solade på klipporna innan Linn upptäckte en tom chipspåse, och blev otroligt sugen på chips. Sagt och gjort! Vi promenerade tillbaka till våra cyklar och cyklade mot Ica. Väl där träffade vi på Oscar som sålde jordgubbar. Efter att ha shoppat loss, satte vi oss på gräset i en park och hade väldans kul. Som när Morten tacklade Linn så att hon flög iväg, eller när jag och Linn skulle göra det samma på Morten -samtidigt!
Efter att ha kommit hem och fått i mig lite mat, blev det en promenad med Martina och sedan filmmys med glass i hennes säng. Och nu sitter jag här och undrar om någon verkligen kommer läsa igenom allt dethär. haha

Förresten, så är jag kär i sommaren. I friheten att göra vad man vill, när man vill. Ta dagen som den kommer och leva i stunden. Inte tänka så mycket, utan bara vara. <3

27 dresses?

Linnea har varit i staden och shoppat. Lite småsaker på HM som man alltid behöver, eftersom de av någon anledning alltid försvinner.. som toffsar och hårnålar. Och såklart en klänning som hon hittade på rea, precis som hon gör allt för ofta. En blommig midsommarklänning med rosa spets. Som nu ska trängas i hennes garderob, tillsammans med tjugo andra. För det är just så många klänningar som Linnea har, varken fler eller färre.  Förutom några t-shirtklänningar, fast de räknas inte.

sju kvar..

J a g ä r f a s t !

Jag har blivit en nörd, en tvättäkta dataspelsnörd. Jag älskar att låtsat att jag är en grön krokodil på två ben med en liten ryggsäck på ryggen. På jakt efter Dantini, Roger Rödmyra och massa diamanter. Alla små söta Gobbosars hjälte. Jag snackar såklart om Croc 2 - världens genom tiderna roligaste spel. Spelet som är 10 år gammalt och med usel grafik, men som jag ändå inte kan sluta älska. Som liten klarade jag mig aldrig ens till den andra världen (av fyra?) men nu är jag fit for fight och bestämt mig för att fixa hela alltet. Mohahah, och idag gjorde jag slut på bläckfisken. Är riktigt stolt över mig själv faktiskt :D



"Jag är Roger Rödmyra och jag tänker spränga dig i småbitar"
haha xD

In our dreams

Den rosa prinsessan, den passionerade tjejen och den jordnära snyggingen ska en dag bli rika som troll, genom sina toppkarriärer som arkitekt, chefredaktör och musikproducent. De ska då flytta in i en av Nissastrands takvåningar och inreda hela lägenheten med pryttlar från Lagerhouse. Walk in-closet, plats för mängder med skor och vilda partyn. Privat kock, stylist, make up-artist, och snäll bög-kompis anställda på heltid.

Ooooh la la ;)

De senaste dagarna

Det är tokigt hur snabbt de senaste dagarna försvunnit. Samtidigt så känns det som om det var mer än en vecka sedan, vi i 9B gråtandes kramade om varandra. Kommer sakna oss något otroligt! Och jag känner på mig, att hur mycket vi än har lovat att ses i sommar och igen, igen, igen, så kommer det säkert inte att bli så..

Tack till alla som gjort dessa dagar väldigt roliga, trots allt! <3

F r e d a g - Efter x antal kramar och tårar lämnade jag brunnsåker, och åkte mot kulturskolan där jag fick reda på att jag är antagen till Nova Cantica, wiiiiie! Sedan mumsig avslutningslunch hos familjen Bergman. Kvällen började sedan hos Benjamin och slutande hos Oscar med trevligt folk.

L ö r d a g - Uppe med tuppen och iväg mot Helsingborg med mappa. Var på Löplabbet där de granskade mina fötter och plockade fram massa joggingskor som passade just mig. Till slut blev det ett par vit/grå/orangea Nike som jag ska inviga i veckan. Sällskap? (a) Det blev även en sväng förbi Väla och Ikea. Åkte sen hem till Johanna en sväng, fastnade i the Sims 3 och blev bjuden på kalasgod hembakad pizza. Härligt med lite Lynga-känsla! Sedan partaj hos Becca med både nya och kända människor. Trevligt trevligt, förutom att en fågel bajsde i mitt knä! xO

I D A G - Kalajs och firande för min storebror som tagit examen i sin utbildning Som-jag-aldrig-fattat-vad-den-går-ut-på. God mat! Ikväll ska jag bara ta det lungt och slappa, kan nog behöva det!

Kärlek till er!


 
 

Jag älskar oss!

Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta. Om jag är mer glad än ledsen, eller mer ledsen än glad. Det enda jag vet, är att jag igår hade mitt livs lyckligaste kväll. Allt var så underbart, alla var så snygga och jag ville bara stanna tiden. 



Imorgon är det inte bara en skolavslutning och början på ett sommarlov.  Det är ett avslut från grundskolan och början på ett sommarlov, som inte slutar med att vi ses till hösten igen..

Lycka!


 

  

 

Lycka!

Lyckad kväll med underbara människor!



och jag hade inte kunnat säga det bättre själv;
man är så glad för att man är så ledsen
och man är så ledsen för att man är så glad.

Update!

en natt i tält med underbara 9Bare, nu måste jag hoppa in i duschen -ikväll är det fest!

Tisdag

Sitter hemma hos la familia Bergmano. Jag och Johanna fixar med fotoalbumet som vi ska ge till den hemliga damen. Tänk att vi var så små när vi gick i sexan!

Mattelektionen med 6c gick tippelitoppen-bra. De var både snälla och duktiga! Sedan har jag även hunnit förbi frisören, som klippte mitt hår på minde än en halvtimma!  Det gick undan, men blev helt okej tror jag allt. Så skönt att klippa av de slitna topparna och få det tillfixat.

Ikväll är det grillning och tältning hos Birgitta i Långasand med underbara 9B som gäller. Ska bli massa mys!

Måndag

J a g  h a r  n u  j o b b a t  mitt sista pass med chefen till hjälp. På onsdag nästa vecka är det dags för mitt första pass heeeeelt ensam. Allt måste jag sköta själv, och skulle jag möjligtvis behöva hjälp med något så kan jag inte längre bara ropa. hmpf.. hoppas att det går kanon! Idag gick det i alla fall ganska bra, förutom några småkillar som åkte inlines inomhus och försökte snatta godis. ghrrr..

D a g e n s  i d a g  har annars varit väldans bra. På svenskan såg vi gamla filmer på vi i 9B som små söta 6Bare, på engelskan gjorde vi vår absoluta favoritsyssla -utvärdering, sedan så var det ett sista festkommittémöte och vips så var skoldagen slut! eller egetligen inte..  vi dissade malin och hennes mattelektion, men hoppas att hon hade roligt ändå! ;)

I m o r g o n  ä r  v i  k o m p l e d i g a för alla gånger vi gått över. Men det hindrar inte mig från att gå till skolan, Nejnej! istället ska jag vara där klockan 8.20 som vanligt med Johanna, och ha lektion med 6C. Haha, en mattelektion, eftersom Mali är i Göteborg och det inte finns någon vikarie, vi är såååå snälla! Så där ska vi försöka lära ett gäng med fjortistjejer och småkillar att en Barbies propotioner är heelt fel jämfört med en riktig människa. Gosh, det kommer bli kul!

Nu ska jag övertala Martina att möta mig på vägen och säga hej, bara för att.


Btw, så åt jag en chokladbit nyss men väääldigt gott samvete. För vetuvad coach? jag har faktiskt cyklat i 40 minuter idag och är sååå stolt :D

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Jag har lekt frisör och klippt lite på min egna lugg. Vet inte om det blev särskilt bra egentligen, men bättre än innan och det funkar kanon tills jag kommer iväg till frisören. Jag lyssnar på Markus Krunegård och jag håller med; Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad, men jag vill inte vara korkan och tom. Finns det någon som vill? 
Jag har jag gjort chokladtryfflar idag. De blev vääldigt chokladiga men riktigt mumsiga, och ska snart ätas upp. mumma


Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det
Ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå

oh, take me back to the start..

Tiden försvinner, jag hinner inte ifatt och jag hatar det! Så länge som jag har väntat och längtat efter denna veckan. Nu vill jag bara stanna tiden..

och uppleva våra år igen.

Godnattis!

Ikväll har jag försökt gå in mina nya svarta skor så mycket som möjligt. Känner ändå på mig att onsdagen kommer sluta med plågsamma skavsår och ömma blåsor. Men jag har bestämt mig för att det inte ska få förstöra min kväll. Det ska bli en underbar kväll att minnas länge!

Imorgon är det Söndag, en sista söndag som inte följs av en dag i skolan, på hela sommaren.. Det blir pizza med familjen B, om inte Johanna fortfarande smittas med sin monster-förkylning. Då blir det också antagligen pyssel med ett fotoalbum som ska ges bort till en ännu hemlig person. Kan dock avslöja att det är en dam på 60, som börjar på B och slutar på irgitta, men shh!  Om jag hittar lite självdiciplin så ska jag också städa både mitt rum och Fiddes, eftersom det är fullt med kartongbitar och tapetremsor från mitt lägenhetsmodell-bygge. Som jag avslutade för nästan två veckor sedan, ouups..

Men nu ska jag nog sova, i alla fall krypa ner i sängen och läsa lite. Godnattis!

~Linnea

_____
Mohaha, Linnea har förresten varit i kodmallen och lekt igen. Om allt nu fungerar som det ska (vilket jag har märkt att det inte alltid gör), så ändras headern vid mouseover och fungerar även som direktlänk till startsidan. Om det nu inte fungerar som det ska (vilket jag har märkt att det gör allt för ofta) vet jag inte vad jag ska ta mig till..

Promenix

Det blev en liten promenad. Frisk luft och invigning av de nya skorna, som nästan är pinsamt vita. Det lyser liksom oanvända om dom.  hahaha

Zapatos Shoes Chaussures Schuhe



Det är med minst sagt blandade känslor som jag lägger upp detta inlägg. Jag är inte någon chic modebloggare och min blogg ska aldrig, aldrig bli någon form av modeblogg med skönhetstips och dagens outfit. Kommer aldrig på fråga, men eftersom den däremot ska handla om just mig, och det är just jag som köpt just dessa skor, just idag, så är det en heeeeelt annan sak! De svarta ska jag ha på avslutningsfesten, om jag lyckas läka mitt monster-skavsår på vänster häl. De vita kommer såklart tyvärr inte vara vita länge till.. men.. äh! vita skor, är vita skor och är helt enkelt inte menade att vara vita så länge om man använder dom...
huh?

Osh, det känns att klockan är tjugo i ett på natten och att jag borde sova. Trots att det nästan är det enda som jag gjort sen i eftermiddags..


Godnatt

~Linnea

Shopping på Axfood



Visste ni att vi hade 7 eleven här i halmstad? Jag, Madde och Puddingpaj blev minst sagt chockade och helt facinerande. Sedan kan man diskutera hur jag lyckas med att se antingen helt lost ut, eller likna en liten kines på dagens alla bilder, hmm.. Men! lägg märke till min finfina inköpslista upp i hörnet till höger! ;)


~Linnea

SooOovA

Jag hade tänkt att berätta om besöket på axfood, om mina nyköpta avslutningsfest-skor och att jag såg ut som en eskimå igår när mitt öga svullnade upp till det dubbla. Men, istället ska jag slänga mig i soffan med mammi och stanna där ikväll. För det blir inget Valentine för mig, jag ska sova.


~Linnea

Klänningsväder

Det regnar ute.. och det gillar vi  inte! Så just därför ska jag trots vädret och ta på mig en klänning i alla fall.
Har haft en någolunda lugn morgon, och jag kan inte säga annat än att jag älskar att ha sovmorgon. Man får tid till saker som man annars aldrig hinner, som att slö-äta frukost i soffan.

Idag är det shopping med Robban och Madeleine till festen som gäller. Chips och salta pinnar i stoora lass, och massa massa godis. mmhm... Efter det blir ska jag och Madde fixa klart placeringskorten, så antagligen blir det en hel dag med festfixeri -precis som igår :P

Btw, så tror jag att de små kaxiga 6orna hatar mig. hmpf

~Linnea

Gosh!

Alla är borta någonstans, ingen aning om vart men klassrummet är alldeles mörkt och tyst. Väldans skönt och perfekt när jag ska förbereda min redovisning om Pablo.

....

Trodde jag, nu har jag haft världens gräl med en tjej som jag inte förstår mig på.
Ghaaaaaaa, hon gör min tokig!

Vi är historia, en del av det förflutna

Långmotionsdag och den årliga promenaden från Tylösand till Alet. Den allra sista för min del, och även om denna promenad längs Prins Bertils stig inte är något som jag är så stort fan av, känns det ändå lite tomt. Varje år sedan slottsjord och nu är det liksom bara över.
Det är så mycket nu som man gör sista gången på grundskolan. I Tisdags var det sista provet , imorgon sista redovisningen och sista inlämningen -som jag förresten skrev klart redan igår, HEJA självdiciplin HEJA framförhållning!  
_______

Och idag slog det mig, det är bara liite mer än en vecka kvar. Bara sju dagar i skolan. Bara sju cykelturer till skolan och bara sju cykelturer från skolan. Bara sju hej och bara sju hej då. Bara sju dagar att fånga upp det sista av 9B, sedan blir det inget mer Vi, 
Vi som i 9B finns bara bakom oss..

Nio år, i vissa fall mer eller mindre, har vi hållt ihop och nu ska vi gå skilda vägar. Men jag tror inte att jag har förstått det än.. om det nu finns någon som gjort det.


~Linnea

Vi har ingen framtid tillsammans, vi är historia. Vi är en del av det förflutna, något att minnas. Hata, älska, sakna, glömma. Bara en liten del av våra kommande liv..

Hola chicos!


Just nu, i detta ögonblick, skriver jag mitt allra sista arbete på grundskolan.
Och om någon skulle undra, så är det om mannen som målar vindögda tjejor
och lite om hans kompis Miró.
 
Wooohooooooooooooooooooooo!

you'll never get me back acting that way


creatures in my head

Idag börjar mitt nya liv .. typ?

Jag ska leta upp min självdiciplin, och ta tag i mitt liv. Genom att sluta snooza på morgonen, skriva att-göra-listor [något som jag faktiskt gjort lääänge!] sluta plugga inför ett prov dagen innan [okej, även om det är precis vad jag ska göra idag..] inte gå och lägga mig allt för sent, och innan dess fundera på vad jag under dagen gjort som jag är stolt över.

Allt detta på order av ingen annan än min snälla bror a.k.a livscoachen, som igår ställde mig mot väggen och på någon knepig anledning visste precis hur det låg till.
Antagligen för att han själv varit likadan... ? mohaha


dagar till London!