jag är fri, så fri jag kan bli.

Sommarens hittills bästa bad. Helt klart. Kan kanske dock bero på att det var mitt andra, något som jag inte kan påstå att jag är direkt stolt över.. Im a hard working woman, dude!

Kvällsdopp. Härliga vågor, varmt i vattnet och en sol som sken fint genom molnen när den var på väg att gå ner borta vid Haverdal. Kan inte bli mycket bättre.
jag är fri, så fri jag kan bli..

Växande molnighet.

Oskar Linnros – Växande molnighet

100629

Det är fint att äta solmogna jordgubbar. Att lyssna på fin musik och att läsa en fin bok. Allt på en gång och jag får till och med betalt under tiden. Vaknade bredvid fina vänner. Åt frukost, vinkade hejdå, och somnade om. Har en kycklingsallad som väntar i kylskåpet, ikväll ska Caroline firas och jag längtar efter min fina lurviga vän.

midsommar

dans kring granen. blommor i håret. jordgubbstårta.

kvällssol och barfota i gräset.

liggandes på mage och en doft av sommar. 100624

l y n g a

Saltvatten i håret, fräknar på näsan, rödbrända kinder och sand lite överallt.
Som det ska vara efter ett dopp i havet och en hel eftermiddag i solen.

bara för att

midsommar är fint.

100624

Har delat ut gratis glass till barn i staden. Typiskt svenskar att vara så skeptiska till allt som är gratis. De små blir tokglada medans deras föräldrar misstänker att det är något fuffens. Vi som bara ville vara snälla! 

Nu ska väskan packas och sedan bär det av mot vildmarken. äntligen.

en kväll i Tylösand II


fin kväll med fint folk. gitarr. brännboll. tokiga stockholmare.

på promenad

På promenad med grabben. Han lägger sig ner och spanar bortåt gatan. Vägrar att flytta på sig. Såklart, typiskt honom. Där står en tant med rullator och väntar på laxalinjen. Chico tycker om äldre damer och tanter, allra helst de med rullatorer. Det är nästan lika skoj som att spana på barnvagnar, hund-kompisar och brevbärare. Små söta barn runt tre är inte helt fel det heller. Tokig vovve.

en kväll i Tylösand.


grilla. kramas. se söt ut. promenera.

tonight

Tonight tonight tonight tonight 

I wanna be with you

Tonight tonight tonight tonight 

I wanna be with you tonight


Summercat

Himlen lär inte hålla det emot dig

Himlen lär inte hålla det emot dig

100621

Det finns egentligen en hel del att säga om helgen, men det känns som om det är bäst att låta det vara osagt. Det är fint med kungligt bröllop. Det är fint med sommarlov. Finare än vad jag kan minnas. Sitta på café i flera timmar, utan att behöva tänka på vad klockan är. Gå ut på spontana kvällspromenader. Vara vaken och se solen gå upp och gatulamporna slockna. Kall asfalt som på något vis känns ljummen. Fina händelser, blivande minnen. Fina minnen med fina vänner.
Allt är fint nuförtiden. På något vis.

en på miljonen.

ibland så finns det inget bättre än att sitta vid sidan om en fin vän och se världen speglas i vattnet.

hemlängta mig, så hemlängtar jag dig

så himla fint. jag smälter till en liten pöl på marken..

aggressionsutbrott

Jag ska köpa en dator. Det har jag bestämt sedan länge. Innan London, i sommar, DÅ ska jag köpa en bärbar dator. Insåg härom dagen att det är nu. NU som jag alltid har pratat om som i DÅ. Kikade igår, och blev bara mer förvirrad för varje ny modell som snubben i slips visade. Han såg rädd ut när jag berättade för honom att jag fixar med mina foton i raw. Enligt honom så fanns det bara en enda laptop i hela affären som skulle vara bra nog för det. Och varför ska en på 14" vara så mycket dyrare än en på 15? Trevligt! jag vill ju verkligen, VÄLDIGT GÄRNA lägga 10 pix på en dator! okejokej, vet att det har med efterfrågan att göra.. MEN ÄNDÅ!

GHAAAAA!!!!

Det snurrar i min skalle


Familjen – Det Snurrar I Min Skalle

onsdag

Idag känns det som sommar. Solen skiner, åt frukost på altanen och en kråka var på väg att attackera mig.
Trevlig snubbe det där! 


Dagens plan. duscha. ut med vovven. in till stan. jobb på söndrumshallen. ciao!

matilda.

fin tjej på bild! lyckat att jag kom hem och märkte att jag lyckats fota med ISO 3200 hela dagen.. attans! attans! järnspikar!

solen kikar fram

Jag tycker inte om när det åskar. Åska ger mig ont i magen, och ett enormt behov av att gömma mig i ett mörkt hörn.
Nu är det över. Det är lugnt och det regnar inte ens längre. Solen kikar fram. Kalas!

Linnea är glad och påväg in till staden för att möta upp Matilda. Vi ska vara konstnärliga och fixa fina foton bland vattenpölar, gummistövlar och blöt asfalt. Yäy.

Our own pretty ways

First Aid Kit – Our Own Pretty Ways

Vi blir aldrig som dom från stan.

kaffe i magen. regndroppar i håret. leende på läpparna. allt efter en fin kväll med två finfina vänner.

Ack, Sundbyberg

just like the old days

två tossiga kusiner, världens finaste farmor & farfar och en tokglad Linnea.  precis som det brukade vara på tisdagarna för ganska så många år sedan. men idag är det en måndag och året är 2010. åt gotländsk flundra, läste Året Runt i den blommiga soffan, smaskade på en marianne och råkade skvätta ner mjölk över hela farmor..  men trevligt var det! mycket!

That's right, you've got reasons to believe it.

kvällens soundtrack: Tingsek – Good Vs Bad

funderingar 04:10

- är det ens lönt att gå och lägga sig för att sova, när det redan är ljust ute?

- varför tror statoil-snubben att jag är vuxen, bara för att jag köper mjölk?

- hur kommer det sig att jag misstänker alla som betalar med 1000-lappar för penningförfalskning?

Lördag på jobbet.

Twinflower är fast i en tennishall. Trevligt! Fyra timmar har gått, känns som en evighet och nu är det ändå tre kvar. Min tröja är mintblå och har tittat lite på reprisen av Äntligen Hemma. Tänka sig att det var ett av mina fovoritprogram för sådär fem år sedan. Haha. Timell är nu för tillfället utbytt mot min musikspelande elvis, som för stunden spelar Johnossi. A monkey needs to dance so do you! fina snubbar det där. Kvällen igår spenderades hos fina Mia med trevliga skåningar. Skrattade så mycket att jag fick ont i magen. yäy! Provade också på att sälja glass i regnvädret. Det gick ganska fint. Faktiskt. Måste bara träna på mjukglassarna. he. he.

Nu. Städa. Sopa. Torka. Diska. Ciao!

som det ska vara

firande av skolavslutning med jordgubbstårta. idag hemma hos emmie med fina vänner. ikväll blir det partaj.
för tro det eller ej, men jag har sommarlov.

den blomstertid nu kommer.. trevligt!

det var skoj. stå lite på scen och sjunga lite inför lite folk. rebecca var grym grymmare grymmast. röken vad fin, men luktade skumt.
kan fortfarande inte förstå. men det är kanske inte meningen.

Don't break your mothers heart

fysikpluggande i trädgården i trosdags. imorgon har jag det sista innan sommarlovet. vilket jag tror är tur, för annars skulle jag kollapsa inom en snart framtid. fin kväll med fin mat och fina människor. tjugofem år är ganska många år att älska varandra. fint. drömde mig bort en stund eller två till liseberg. fina fina Timo. attans.

– Don't Break your Mothers Heart

Små små saker

Jag brukar tycka om regn. För regn är fint. Om man går under paraply med gummistövlar. När man hör hur det smattrar på taket. Bara vetskapen om att det regnar ute, när man själv sitter inomhus och dricker kaffe eller kanske en chai-latte. Älskar doften av regn mot varm asfalt och att hoppa i små söta vattenpussar.

Sista dagarna nu innan sommarlovet. Galet. Vart försvinner all tid? Alla dagar? Veckor, månader? Har målat mina naglar i korall och läser om finaste systers äventyr i det stora landet. Saknar henne lite sådär lagom. Kanske ganska mycket. Det var så fint att få ha henne här hemma. Och tänka sig, jag har lärt mig att spela brännboll som de stora barnen. Jag kan slå med ett runt brännbollsträ. Det ni!
Gaby And The Guns – Små Små Saker

And nothing could come in my way

Het som få. Fibes, Oh Fibes!Love ChildDubious

Caligula väntar nog ändå.


Hästpojken. hög som ett hus. freeesch snubbe alltså! söta Maja bredvid.
Gitarrer & bas, trummor & hatCaligula

Du säger va försiktig. Älskling, vi är på riktigt!

Gaby And The GunsRygg Mot Rygg En På Miljonen

Good way of life

Tingsek skrattar och ler. fint. World Of Its OwnGood Way Of Life

lycka i Laholm

kan inte låta bli att le när jag tänker på igår. lycka upphöjt till tusen. miljoner. världens lyckligaste. laholm är fint. kulturfestival är fint. vi åkte tåg. jag trampade på en okänd filurs fötter. vi dansade. sjöng med i fina melodier. mumsade på pizza. blev uppläxade av att gäng pizzabagare. träffade fina människor. blev lite smått förälskade i den lilla staden. såg inga kossor. diggade underbar musik. solnedgång. trängsel. kärlek.
puss på en fin lördagskväll!

fotbolls-häng i gräset en kväll i juni

joo, spelade faktiskt också fotboll igår. jag vann. kanske för att jag var i samma lag som en bolltokig vovve, och att vi var ensamma på plan. hehe

runda bollar i hög fart på grönt gräs.


vi kallar det fotboll. fin dag i solen. trevligt.

det va så mörkt den kvällen jag gick hem

jag hade hoppats på något..

medanvifaller.

Jag är inte van vid det här, om man nu kan vara det. För ett år sedan var det så annorlunda. Tvärt om, nästan precis. Jag som trodde det var meningen att man skulle förbättras.. och nu ångrara jag att jag inte tog tag i allt ordentligt i höstas. Fullt ös medvetslös i 500 km/h. Jag ångrara att jag inte satsade 130 % och lite till, även om jag nu vet att det då var omöjligt. Att det inte funkade. Men ändå. Tänk om.

Cyklade hem och var arg. Aggressiv. Och besviken. Tur att inte någon oskyldig liten ankunge stod i min väg. Nu är jag fortfarande besviken. Och lite arg. Inte aggressiv men bestämd så att det nästan ryker ur mina närborrar -tänk Katla i Bröderna Lejonhjärta. Jag ska allt visa henne var skåpet ska stå. Kan möblera om hela skolan om det är vad som krävs. Om det är vad som behövs för att hon ska vara nöjd och säker. Jag som hoppades och trodde att det inte skulle komma något nytt nu.. att det var påväg att ta slut. Men nej. Tydligen inte. Ge mig bara fler prov, det är lugnt! verkligen!

och mina fina hjärnceller skriker efter kaffe. hade inte varit helt fel.. attans!
medan vi faller

VISKAVARAFRIA


men varför och från vem?

dagar till London!