Yäy!

Måndag. Ny dag, nya möjligheter. Snart tre timmars rep med NC, hade tänkt mig en stunds effektivt plugg men nej. Skolkatalogen är här, så nu ska det bläddras!

Everything 's gonna be alright

Söndagsångest. Det smyger sig på, gnager och käkar upp en liten bit. Inifrån, sådär tragiskt. Omedveten sökning efter en möjlig flyktväg. Springer jag NU, så kanske jag hinner. Två veckor kvar. Håll ut, släpp inte taget. Prioritera, ta vara på tiden. Kalas, det kommer gå kalasbra. Du fixar dethär!

Det gäller bara att ha kontroll. Om inte, ta den!


No woman, no cry
Everything 's gonna be alright

God Jul, gott folk!

Med tomteluvan på plats


Bild från 2007, nu är det dags igen. Julsånger på Eurostop med NC. Tomteluva, rosiga kinder och fräknar.
Yäy!

Allt dom bygger upp ska vi meja ner



Allt dom bygger upp ska vi meja ner

Work

Det har blivit lite av en tradition nu, att vakna upp på lördagsmorgonen med träningsverk överallt. Dagen idag ska bli en dag fullsprängd med biologi, biologi biologi biologi. Trevligt!

Work

Jag har varit vilsen, Lisa





Fina tjejer från NVEU09 + Lussebullar + Julmust + Skräckfilm
kan det bli bättre?  nej, jag tror faktiskt inte det.


rubrik tillägnad en bra sång och en snäll Lisa ;)
Jag har varit vilsen, Lisa 

Jag har varit i alla städer


Och det känns som jag gett allt jag kan ge
Ändå har jag inte hittat vad jag letat efter
Jag har varit i alla städer
Letat efter dig

Still can't believe

Idrott idag, som vanligt den enda lektionen. Och det gillar vi! Krabb-fotboll och sedan Brännbolls-rugby.

Jag är ledsen, men jag förstår mig verkligen inte på varför rugbybollen ser ut som den gör. För det första tycker jag att det är tveksamt om den över huvud taget bör få kallas boll. Hallaoo, är inte bollar runda? R-U-N-D-A ?? För det andra så kan den verkligen inte studsa normalt. Lite som om den knaprat i sig några skumma svampar, eller nåt..

Men! det som var så överraskande och förvånande är att jag trots allt lyckades att fånga lira, och därmed gav jag 5 fina poäng till mitt lag.

Vet inte riktigt hur jag bar mig åt, eftersom jag i vanliga fall har problem med att hantera en vanlig rund boll. Men jag bara stod där, den kom farandes emot mig och dagen till ära duckade jag inte. Framsteg!

Still can't believe
 

Noah and the Whale - 5 Years Time



A n d  t h o u g h  r e a l l y  a l l  t h e s e  m o m e n t s  a r e  j u s t  i n  m y  h e a d
I 'l l  b e  t h i n k i n g  a b o u t  t h e m  a s  I 'm  l y i n g  i n  b e d
A n d  I  k n o w  t h a t  r e a l l y  i t  m i g h t  n o t  e v e n  c o m e  t r u e
B u t  i n  m y  m i n d  I 'm  h a v i n g  a  p r e t t y  g o o d  t i m e  w i t h  y o u

If I could turn back time


S a k n a r  S e p t e m b e r . även om december är allt som jag just nu längtar efter

Med ena foten utanför

Det är skumt detdär. Det är inte första gången, jag trotsar världen och tycker helt tvärt om. För att sedan inse, de hade egentligen på något vis ändå lite rätt. Förra gången, berättelsen om omöjlig kärlek till en blodtörstig vampyr. Nu, fin och innerlig musik. Kanske fick jag nog, när hennes musik fanns i var människas hörlurar. När hennes texter fanns nedskrivna i allas bilddagböcker. Men nu är jag ifatt,
sen en tid tillbaka..


Med ena foten utanför

Where trouble melts like lemon drops

Linnea lyssnar på finfin ukulele-musik och förundras över världen. Varför man i hela friden skapar en grupp på facebook mot vattenpölar, när just vattenpölar är något så fint och alldeles alldeles underbart? För det är precis vad jag tycker, när jag har mina gummistövlar på mig.

F*** off när jag har mina wannabe-converse med hål i sulan!


Finfin ukulele-musik,
Wash away  Over the rainbow  5 years time  Oh, It is love

You and me and everyone we know

J a g  v i l l  h a  j u l !  

Lussekatter, pepparkakor, glögg och julskinka. JULMUST! Ge mig julkänsla, julstämning. Vit snö i drivor och tända adventsstakar i alla fönster. Ge mig pirr i magen! Öppna skidskobanan på Stora torg, tänd snöflingorna som hänger mellan husen, julskyltning julskyltning julskyltning! Jag vill ha prydnadstomtar på varje bord, i varje hylla - ÖVERALLT! Koka knäck, baka pepparkakshus! Slå in en massa paket under världens finaste julgran. Spela julmusik! Skicka julkort! Sprid kärlek!

N U  N U  N U !


You and me and everyone we know

Trouble

Jag hatar det. Att jag hela tiden försöker lura mig själv, och att jag lyckas! hmpf..

Is as far as you'll come

Anna Ternheim,  v a r f ö r  v a r  d e t  s å  l ä n g e s e d a n ?

Halfway to Fivepoints
Is as far as you'll come
Halfway with high hopes
of love

My heart still beats for you Girl laying down Better be
Halfway to fivepoints To be gone  Shoreline What have I done

before you die

Kan inte beskriva hur glad jag är, att jag för en gångs skull bestämde mig att sova redan vid tio. Annars så hade jag varit ett vrak idag, som värsta zombien. Eftersom jag inatt drömde konstant, vaknade minst en gång i timmen ur dvalan. Visste till slut inte om jag sov eller om jag var vaken. Bara att samma mardröm höll sig kvar.

Ena sekunden var jag i stan, för att i nästa befinna mig i en glänta i skogen. Jag hade allt under kontroll, jag skulle gripa en vän. Överraska, jag hade genomskådat honom och trodde inte att han visste att jag visste. Det tog inte lång tid förrän det var jag som låg utsträckt på motorhuven. Underläge, han visste att jag visste. Hot och tortyr, gift-mojänger hit och vapen dit. Sprutor, spikar och knivar förklädda till oviktiga, ofarliga. Jag hade ingen plan B. Skräck, och så fortsatte drömmen,  olika tillfällen då mina vänner visade sig vara mina fiender. Svek, bakhåll, genomskådningar, överraskningar. Vardagliga händelser som slutade med blodiga slagsmål. Ingenstans att fly.  Alla var emot mig, jag var ensam mot världen.

There's a lot of things to do before you die

Hello It's Pablo

Lyssnar på Ben Kweller och funderar allvarligt på att sova. Halv tio, har jag blivit tokig? Vet inte, men det är iallafall inte likt mig. Inte alls. Men jag är trött, och min hjärnkapacitet är inte precis på topp. Hade egentligen behövt plugga lite matte, men det känns inte ens lönt att öppna den förbannade boken när jag ändå inte kommer förstå. Lampan lyser, men det är ingen hemma liksom..


Inte alla ingredienserna i muffins-smeten
Goodnight sweetheart

Dop för mini-Zlatan

Sju timmar

..fast i en hall för diverse sporter där man använder någon form av racket. Fast jag gillar mitt jobb, eller.. Kanske inte den långtråkiga biten, men allt snackande med de som kommer dit för att träna. Hela service-grejen är liksom så galet kul. Förutom möjligtvis när envetna småkillar tigger om att få en badmintonboll gratis, när jag inte alls har någon lust att bjuda dem på 25 kronor, hmpf.. inte mitt fel att de skjuter upp bollen i taket så att den fastnar i lampan!  m o h ö h ö

Dagens samtal:
"Häj! jag bokade en squash-hall till idag, men min kompis är så jäkla bakis asså.. kan jag avboka den?"

Oh, it is Love

Då har man vinkat adjö till världens bästa syster igen. Inte första gången, och inte sista gången. För det är världens bästa syster som vi snackar om, och hon åker iväg ibland, för att sedan komma hem lagom till jul. Men det göra inte så mycket, man blir liksom van, även om det låter hemskt. Allt blir nu som vanligt igen, och på måndag så kommer det ändå kännas som om hon aldrig var här. Som om allt vore en dröm. Samtidigt som det kommer att kännas som om det vore igår, som om hon alltid är här. Men jag älskar henne hursom, och tro det eller ej, men det går finfint att vara rocksisters på avstånd!

Imorgon är det jobb som gäller, för första gången på läänge. Men det är bra, för det blir pengar till att köpa finfina julklappar till alla fina. Men jag känner på mig att det kommer bli aningen segt, så jag tycker att alla ska ta sig i kragen och hälsa på!

____
Oh say please do not go
But you know, oh, you know that I must
Oh say I love you so
But you know, oh, you know you can trust
We'll be holding hands once again
Oh, it is love

Heartbeats


ten days of perfect tunes . the colors red and blue . we had a promise made . we were in love . Heartbeats

Så det så!

Hur hittar man motivationen?
Om man liksom tappat den någonstans på vägen, men inte riktigt vet var.

Det ska jag ta rada på!
Jag ska hitta min motivation, vart den än försvunnit.

Sedan ska jag berätta för hela världen!
Hjälpa alla borttappade motivationer att hitta hem.

Om vi blundar

Det finns inget värre än de dagar man vaknar och inser att man inte har NÅGRA kläder rena. Eller, i alla fall inga kläder som man använt sedan dinosaurierna försvann. Allt har av någon anledning hamnat i tvättkorgen som man glömt tömma. Tyypiskt! Har man då tur så lyckas man med lite kreativitet trixa ihop en outfit som ändå känns någolunda okej. Har man däremot vaknat på fel sida aningens för sent och utan någon som helst inspiration, känns det ganska kört. Men!

Men Men Men! Det finns en känsla som gör att man orkar stå ut med dessa dagar. EN känsla som slår allt. Nämnligen den dagen man vaknar och hittar ALLA sina favoritkläder, rena och fina, klara att använda. Man kan välja och vraka! Problemet är bara att man inte kan komma åt denna underbara känsla, utan att först gå igenom den andra..

_____
Och om vi blundar, om vi håller
Om vi håller så hårt som vi kan
Så kanske allt det svåra, allt det
Svarta, allt det där som höll oss isär
Plötsligt håller oss ihop
Om vi blundar

Estoy estudiando Español


y despues voy a estudiar matematica.

H and M



Jag är helt tokig i Hm's killkläder! Det är så snyggt snyggt snyggt. Jag kan liksom inte få nog, haha.
Men nejnej, tro nu inte för all del att jag långsamt håller på att förvandlas till modebloggare, NOWAY!

Gråa dagar


Lars W

we are golden

Det blev en toppen BoB-dag till slut. Besök i staden och mumsande på chokladmuffins. Dessutom, så hittade jag världens sötaste bild, som jag glömt bort. Johanna i skogen någonstans, i somras någongång.

We are not what you think we are. We are golden, we are golden.

Om du vill ha mig,


Håkan H

I skogen bland blåbärsbuskar


photo by Johanna, the one and only. i skogen någonstans, i somras någongång.

Someone New

Låten med en av världens finaste text. Eskobar och Heather Nova gör den magiskt.
Men fågan är om inte Mariette och Calle gör den minst lika bra.


So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

You're gonna find someone new
I really hope you do
Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
Cause I adore you

Tretton trappor upp

Det är fredag, men det känns som helg. En och en halv timmas fotboll väntar mig. Kan säga som så att jag är väldans nyfiken på vad som kommer hända. Linnea + fotboll är ingen bra kombination. Lägg där till dagens datum, fredagen den trettonde. Det kan bara inte bli annat än succé! hmpf.. Fast egentligen så är jag inte särskilt skrockfull, nycklarna på bordet har jag jämt. Däremot vet jag inte om jag frivilligt skulle gå under en stege. Mmm? och om en svart katt går över gatan så spottar jag lite i smyg, så att ingen ser. Kanske så bor det lite skrock i mig i alla fall.. tydligen.

Tretton trappor upp

The time is now

Idag gick en man hemifrån, ovetande om att han inte skulle komma tillbaka

Halmstad

Efter 42 år slutar hans liv på Stora torg

H-A-L-M-S-T-A-D, gott folk

Vart är världen påväg?

____
Oh there's a whisper in the wind
Something's going on among the leaves
Can't put my finger on it, but its calling out my name
There's no mistaking what this day has to say

Why don't you come out?
I'm waiting on you, waiting on you
Come out!
I'm waiting on you, waiting on cause
The time is now, the time is now

Heart of light


ett försök, jag dansade runt i trädgården som en tok, ändå kan man ana mig där någonstans i mörkret 
T O  Y O U

There's hope for anyone

Jag har pratat med sötaste Emmie i telefon. Femtionio minuter och 25 sekunder för att vara exakt.

Ikväll är det Café After Church igen, ska bli trevligt. Även om jag egentligen har 100 sidor att läsa.


There's hope for anyone

Den senaste veckan


har det sett ut så här

Hela världens hunger



Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din

Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig



med lite socker på

J a g  v e t  i n t e  r i k t i g t  h u r .  Eller vad. Var vart varför? Hur? Vad? Svinis får mig inte, men en lite söt höst-depp har överfallit mig. Smög sig sakta på bakifrån. Hoppade på. Utan förvarning, som så många gånger innan. Håller sig fast. Jag klarar mig finfint, det vet jag. Men jag saknar illusionen, av att allting kommer ordna sig. Fast det måste det göra, och det gör det. Det känns bara inte så, än..



För det ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
Varför inte bara hälla lite socker på?

Vi kan väl vänta tills imorgon

Ingen inspiration, inget motivation, inte idag.
Men jag är hemma, trött och allmänt seg.
Tre timmars sömn är inget att skryta med.
Kaffe, mat, promenad, plugg. Nu. NU!

Vi kan väl vänta tills imorgon

My heart still beats for you

Helg. En sådandär helg när man önskar att dygnet hade 34 timmar istället för 24. Att veckan hade 9 dagar istället för 7. Julrep med NC i kväll, imorgon och på söndag. Och som om inte det vore nog så ska jag iväg till Nissaström på läger med de nya konfirmanderna. Pendla fram och tillbaka, men det är det värt. Hoppas jag. Hemma på söndag, tills dess: Ciao!

Nissaström Nissaström Nissaström. Fint återseende, som garanterat kommer få mig att påminnas om alla minnen därifrån. magiskt..


My heart still beats for you

Fear no darkness, promised child

Kom nyss hem från Maxi, och shopping med Pappa. Tänka sig att de äntligen fått lite stil på deras inredningprylar. Mycket finfina saker som lätt hade fått följa med mig hem, om jag hade haft lust att lägga ut några hundralappar på mjuka kuddar och mysiga plädar. Ljusstakar och förvaringskorgar.

Annars så blev jag ruskigt besviken, när jag kom fram till Yoggi-hyllan. En liten förpackning med vaniljyoghurt och müsli för 8 kronor och 95 öre. Som hittat, kan man tänka. Färdig att ta med sig i farten! Praktisk uppvikningbar sked i locket! Kanon! OM det inte vore så att jag köpte en sådan. En precis likadan. Mellan dagens engelska och matte. Men inte för några 8.95. Inte mindre än 15 rikstaler fick jag hosta upp. Ruinerande.

Dessutom så kom jag på att jag inte alls älskar clementiner, som jag alltid trott. Nej, för mina orangea favorit-citrusar är Satsumas och inget annat. Skillnad? Ja, en dunderstor!

Time for,:- Vecko Revyn Satsumas Te


Fear no darkness, promised child

This is Halloween



This is Halloween, this is Halloween
Pumpkins scream in the dead of night

This is Halloween, everybody make a scene
Trick or treat till the neighbors gonna die of fright
It's our town, everybody screm
In this town of Halloween


Bang Bang you're dead

Speciell dag idag i skolan. För att få alla över-ambitiösa natur-nördar att stanna upp och försöka undvika den dära hämska baksidan av att ha alldeles för höga krav på sig själv -den fruktade  S T R E S S E N.  Hur man borde planera sitt liv, och hitta balansen. Insåg ganska så snart att min balans inte precis är något att skryta med. Ätgärder genast! Problemet är att jag inte alls vet vad jag ska prioritera bort i mitt liv, som inte redan är borta för längesedan. Jag kan bara inte leva ett liv med endast måsten. Jag behöver tid i mellan för onödiga saker, för att göra ingeting.

Nu är det snart dags för Café After Church. Halloween-tema och jag är extremt taggad. Håret är redan halvt färdigt..


Tjugofem timmar efter vaccinationen.

Hälsotillstånd: Levande och glad, men lite ont i armen.

Bang Bang you're dead

Communicating


Baah Baaah! . Swefav! . Top Noch! . Eeeey!


Come on talk to me, don’t be afraid
I'm probably everything, that you hate

Music is communicating
Music makes you high
Music is communicating
Music makes you high

Music is communicating

Du behöver aldrig mer vara rädd

Det gick väldans snabbt, hann inte ens förstå att det var gjort förrän hon satt på plåstret. Det värsta var väntan innan på 40 minuter. Men det går inte att jämföra med hur irriterande det var att höra alla
(läs: gamla, tjuriga tanter med för mycket läppstift) som suckade, stonkade och högt berättade för alla om hur jobbigt det var att vänta. Om hur trångt det var i lokalen, om hur orättvist det var för att en del fick gå före.

Men nu är det gjort. Nu kan svinisarna få anfalla hur mycket de vill, mig kan de inte få på fall!


Du behöver aldrig mer vara rädd

Is there a ghost in my house?

Det är faktiskt överraskande kul att slita sönder en tshirt sådär lite halvt, och sedan pensla på en massa röd färg. Den blir snyggsnyggsnygg till ett galet tuperat hår, vitt ansikte och mörka ringar runt ögonen. scary.


Is there a ghost

Jag ska inte bli svinifierad

Det är dags att sova, samla krafter till morgondagen. Kan behövas efter en lång skoldag och tre timmars rep med NC. Däremot har det blivit på tok för lite pluggande. Bara lite oräknebara substantiv och oregelbundna verb. På engelska. Så underbart!

Imorgon är det andra bullar. Planerar att gå till vårdcentralen och bli kvitt den dära sviniga influensan. Jag tänker då inte bli sjuk! Lite lagom skrämmande att jag till helgen ska tillbringa största delen av min tid i samma lokaler som 150 andra. Typiskt då att vaccinet tydligen inte ska börja verka ordentligt förrän efter nån vecka.. Men nej, jag är inte speciellt orolig. Minimal kontakt med rulltrappsräcken, smittande människor, hissknappar, bollhav  a n d  I m  s a f e !

allting kommer ordna sig

Det är mörkt. Deprimerande. Att kika ut genom föntret när klockan inte ens blivit fem, och inse att det är mörkt ute. Gatlyktorna är tända och man behöver ha ljus på sin cykel, om man inte av någon anledning vill böta en massa pengar. Eller bli påkörd.

Tillbaka till skolan, tillbaka till de vanliga rutinerna. Måndag = matte+engelska+lunch+spanska+samhäll. Dessutom så fick jag tillbaka spanskaprovet. Nivet, det som skulle gå åt skogen. Det gjorde det också, ganska så mycket tillochmed. Så jag är arg, men ändå lite glad. För när man har ett dåligt resultat bakom sig, så kan det ju bara gå bättre!


Står mitt i hopen vid övergångsstället
Och jag tänker vad dom andra tänker
Och jag saknar inte mycket
Men jag saknar illussionen
Av att allting kommer ordna sig


Zigenarliv Dreamin

Linnea ...

Tycker om:
-att resa med Håkan H
-sin syster
-små söta gränder
-pengar med hål i
-bussar med dragspel i mitten
-stora muggar te
-Starbucks
-serverad frukost
-italiensk mat

Har lärt sig:
-fånga flygande M&Ms i munnen
-att man måste vinka på norska bussar
-flyga flygplan alldeles själv
-att danska är omöjligt att förstå

Har sett:
-fina hus vid vattenkanten
-x antal blodiga Halloween-typer
-en massa tågstationer
-Stavanger'ska regnmoln

Vill:
-ha en till veckas lov
-flytta iväg med ett gäng sambosar
-tjäna läskigt mycket pengar

How the world works



How the world works

i Halmstad

Jag är hemma.

Bara så att alla vet.

Om någon nu skulle undra.

dagar till London!