it takes a fool to remain sane




lite såhär såg det ut en kväll i juli då jag stod i en publik full med tokigt hoppande the ark-fans..

Through your eyes

Nina Kinert – Through Your Eyes

countdown

Ja, sovsäcken är hoppvänlig. Det funkar alldeles fint att hoppa runt jämfota med den omkring sig, vilket (enligt mig) betyder att den är perfekt för festival. Inte för att jag har planerat att hoppa runt med den när jag väl är där.. men den klarar i alla fall av lite knasiga påhitt. Har svängt runt i stan idag och köpt lite livsviktiga saker. Som ett par blommiga tights, hehe.. och en rosa tallrik!!

fredagspizza till frukost

Jag håller på att lite sakta vakna till liv. Resterna från gårdagens fredagspizza-bak funkar fint till frukost. Och ja, vi åt faktiskt fredagspizza på en söndag. Dessutom så bakade jag och finaste maia en mumsig kladdkaka. Receptet är hemligt, men om du frågar snällt..

This has of course nothing to do with anything

I just get so nervous when I'm talking to you..
Jens Lekman – Kanske är jag kär i dig

i Fredags..

Conrad Boqvist + band spelade fina instrumentala melodier. Förbandet Huckabees var så galet bra att jag inte fick för mig att ta fram kameran..


Fin kväll med fin musik och fint folk! - Moi, Beccs, Mia och Louise

Love will always find a way

Love will always find a way. Efter tjugofem år gifte de sig tillslut på en ö i Thailand, så igår var det partaj med lek dans och ömma fötter.

trettioåtta dagar

Jag har fått ett brev. I måndags låg det i brevlådan och är orsaken till att jag nu försöker knåpa ihop ett eget. Min första kontakt med min värdfamilj där borta. Känns lite kusligt. Har ingen aning om vem hon/de är. Det ända jag för tillfället har är ett namn, en adress och ett telefonnummer. Galet. Snart börjar vårt stora äventyr i den stora staden. Jag kan knappt vänta.

på promenad i Holm

fina mia och fina smilla på promenad en fin måndag hemma hos fina anna.

goodbye.

Det är inte lätt säga hejdå till en fin vän på obestämd tid. Det är inte lätt att vända om och gå därifrån. Och livet fortsätter som om ingeting hade hänt.

på en gata mellan två hus i kingston

Jag längtar till den dag då vi bor i samma kvarter.
Då kan jag möta dig på mitten, bara för att få en kram.


ni kan kalla mig vilsen, men jag drog fel strå.

lite såhär såg det ut förra veckan när Vincent Vicious besökte Rotundan. det var fint. väldigt fint!

söndag.

Det finns så mycket som jag skulle vilja säga, ändå vet jag inte riktigt hur. Kan inte ens sätta fingret på exakt vad. Det är så svårt att sätta ord på känslor och avlägsna tankar. Fjärilar är inte så mycket till hjälp, de är mest i vägen. attans! att allt skulle bli så komplicerat helt plötsligt, jag har liksom inte riktigt tid med det..

Det är kärlek

Det blev en fin kväll på Rotundan, ännu en gång. Kärlek i luften och nu har en svärm med fjärilar tagit plats i min mage igen. trevligt! på scen denna kväll stod Hampus Carlsson, Det Är Kärlek och ett fint litet band som jag inte minns namnet på. men de var fina och lät lite som First aid kit.

Gaby and the Guns

.. på Rotundan. galet bra, precis som i Laholm. kalas!

de senaste dagarna.

jag har varit lite off på senaste tiden. om någon nu har hunnit sakna mig, och om någon nu har funderat över vart jag tog vägen, så kan jag avslöja att jag befunnit mig i en söt liten stuga på östra stranden. om inte där så på gräsplätten en bit därifrån eller i buss 63/350. det har sett ut som här ovanför. vattenkrig. bad. chill. bör noteras att bild 2 och 4 är tagna av fina Ida. även nummer 5 är från hennes Nikon, men tagen av moi. sedär. nu är Linnea tillbaka till civilisationen. kalas.

Tom Sawyer

så fint att jag smälter lite varje gång.. Vincent Vicious

spanienholland

Jag bad om regn, och jag fick regn. Wie! de sista timmarna på jobbet kändes faktiskt betydligt lättare när inte solen sken utanför fönstret.
Det blev ett himlans härligt kvällsdopp, och det var tokigt skönt efter en hel dag inomhus. Sitter nu utanför stugan med saltvatten i håret och fajtas med de mygg som vågar sig nära. De är inte såå många som tur är. Ljudet från vm-finalen ekar mellan stugorna och det verkar som om hela byn sitter spända framför tvn. Förutom möjligtvis jag.
Skulle kunna bero på att internet-anslutningen funkar så fint här ute. För det gör den. Men mest är det för att kunna höra hur fotbolls-tokarna vrålar ut sin frustration när det nästannästannästan blir mål. Eller hur tanten i stugan bredvid frågar sin gubbe om vad som händer. Blev det nästan mål nu eller? eller varför lät alla så mycket? Och hur gubben muttrar lite och antagligen suckar övar att frugan inte förstår sig på fotboll. ack ack ack.
fin utsikt över byn har jag i alla fall!

100711

Det borde vara olagligt att spela tennis när det är över 30 grader ute. Så det så. Och om inte det, så borde det i alla fall vara förbjudet att jobba. Så det så.
Blir fullkomligt tokig av att vara instängd när det är så fint väder ute. Psykisk (och fysisk!) ohälsa så att det stänker om det. Gosh. Rädda mig. Snälla.


eller kanske lite regn. allt hade varit lite lättare då.

lär mig gå på vatten.

LW – Gå på vatten

ge mig en diskmaskin, tack! gärna en rosa.

Jag har diskat förhand, för första gången på väldigt länge. Sådär i vasken med diskborste och diskmedel. Hade ingen hemkunskapslärare som kikade över axeln, så just därför gjorde jag precis tvärt om. Ordentligt med diskmedel innan vattnet sattes på, vilket gav ett underbart stort och fint berg av skum. Sedan började jag i fel ände. Först av allt diskades stekjärnet och kastrullerna, sist glas och bestick. Jag lovar, om Anita hade sett mig hade hon säkerligen jagat iväg mig med en brödkavel. hmpf..

Sommaren står o väger.

Sommaren står o väger. Men jag hoppas att den inte än på ett bra tag har planer på att ge upp för hösten. Min sommar är på tok för bra för det. Träffade fina (trevliga, indie-balla, snälla) Hedvig i staden idag. Picassoparken med kaffe, Oskar och ett gäng snygga änder. Solen försvann bakom skorstenen och vi flyttade på oss lite. Solen försvann bakom huset och vi gick en sväng i stan. Och en sväng till åt andra hållet. Sedan stannade vi på torget eftersom vi inte ville cykla hem och för att det fortfarande var så ljust ute. Ungefär så var det.

Maria & Jag

denna fina skånetös sitter på en buss påväg till lynga. Maria & Jag i en stuga på 25 kvadratmeter. plus en vovve. kalas, om jag får säga min mening.
men nej, låttexten har inget med oss att göra. den hade bara en passande titel.

picassoparken

Almedal – Picassoparken

Allting känns så riktigt bakom.

sommarkväll i staden 100704
Docent Död – Solglasögon

femtiofem

Jag har fått ett brev på posten. Ett brev med avgångstiden för flygplanet mot London.
Lappen sitter nu på kylskåpet och fjärilarna är på plats i magen.
Känner på mig att de kommer bli dubbelt så många, minst, innan det bär av.
Femtiofem dagar är inte så många dagar, trots allt.

My heart is a drummer

My Heart Is A Drummer

sleepover .

Lördag. Emmie på besök. Fin mat på altanen och mumsig efterrätt. Med Håkan såklart.
Bubbelbad, tända ljus och skrynkliga fingrar. Nu movietime och gurka. Tänka sig, vilken fin lördagskväll!

Skisser för sommaren

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser
Och hundratusen röster skriker efter något mer

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på
kent

Hold my hand

min fina vän Mia besökte mig i lyngaskogen. promenad till stranden och kvällsdopp.
Billie The Vision & The Dancers – Hold My Hand

vänta en stund och lite till.

Det är näst intill outhärdligt att vara fast i en tennishall. Särskilt när man har en galet ny
och underbart fin dator som bara väntar på att man ska komma hem och pilla på touchpaden
(som nu tillslut äntligen fungerar som den ska), ladda in fin musik och installera spännande program.
Tro mig, jag vet. Fyra timmar avklarade. Nittio minuter kvar. Gosh.

I was definitely made for these times

Hello Saferide – I Was Definitely Made For These Times

28

dagar till Emmabodafestivalen!!


biljett köpt. fjärilar i magen. studs i benen. playlist

L y c k a .


dagar till London!