Vikunja - Running in Circles



I  w a n t  i t  t o  f e e l  l i k e  I 'm  a  p a r t  o f  t h e  p u z z l e
T h e  p u z z e l  o f  y o u r  l i f e
W e  a r e  r u n n i n g  i n  c i r c l e s

Måndag

Idag är det Måndag. Men inte vilken Måndag som helst -jag har nämligen studiedag :)

Helgen har gått snabbt, samtidigt känns det som om det var en evighet sen jag öppnade dörren, Ellan stog där och jag fick världens underbaraste kram. Och på något konstigt vis känns det som om hon knappt varit borta. Inte ett helt år i alla fall.

Idag har jag bara myst med Ellan och mamma. Vi åkte till Lynga och gick en mysig skogspromenad med Chico, åt lunch tillsammans och nu har vi nyss bakat Lauras Cookies. Blev inte alls likadana som hennes men ändå sååååå goda!

L + E

V ä r l d e n s  b ä s t a  s y s t e r  ä r  h e m m a !

 

Snaaart

Pratade precis med kära syster och vetuvad!?

H o n  ä r  i  s v e r i g e !! 

I bil påväg hem från Landvetter närmare bestämt.
Såå.. vid fyra nångång är hon i mina armar! ;)


Fram med symaskinen!

Köpte en bit tyg häromdagen :D Det var massa rea så min bit på 1*1,40 meter kostade bara 19 kronor! Tanken är att jag ska sy en sjal av den och då blir det ett ännu större kap.
Tänk dig -en sjal för 19 kronor hittar man inte varstans ;)



Damien Rice - Cannonball


S t i l l  a  l i t t l e  b i t  o f  y o u r  t a s t e  i n  m y  m o u t h
S t i l l  a  l i t t l e  b i t  o f  y o u  l a c e d  w i t h  m y  d o u b t
S t i l l  a  l i t t l e  h a r d  t o  s a y  w h a t 's  g o i n g  o n

Tre..

..saker som jag hatar:
-ont i halsen
-hosta
-täppt i näsan


Som om det inte vore nog med en av de tre så har en förkylning med både ont i halsen, täppt i näsan OCH hosta hoppat på mig bara sådär, utan att ens vänta tills förra försvunnit. Trodde under uppsjungningen på kören att jag skulle fixa det -Men nej! såklart pajade den typ helt och kraxade istället ifrån sig ynkliga, falska och hesa toner. Inte bra. Inte alls bra. Tur att Sophie var där så att jag hade någon att hosta med, ska man vara förkyld så ska man iaf inte va det ensam ;)

.. fort som katten!

Om sisådär en timma ska jag och min kära cykel cykla till biblioteket (fast först förbi cykelverstan och pumpa mina nästan tomma hjul.. eller heter det däck?) och lämna tillbaka några alldeles försenade böcker. Ouups!
Sedan fortsätta mot Sture och körrepetionen. Alltid lika kul att sjunga en stund men.. inte med ont i halsen. Så därför hoppas jag att förkylningen som hoppade på mig igår ska släppa fort som katten ;) Haha, annars får jag kraxa lite försiktigt och hoppas att halsen värms upp lite på uppsjungningen, viktigast är iaf att jag kommer dit -och så får jag ju träffa alla goa sångfåglar ;D

See ya!


Nej, klaga inte på min humor ;)




Jag kan bara inte sluta älska denna otroligt roliga serie.
Den svenska versionen kan ses på aftonbladet ibland,
men orginalet är från
wulffmorgenthaler.com


Ron Pope - You're the reason I come home



Y o u 'r e  t h e  r e a s o n  I  c o m e  h o m e
Y o u 'r e  t h e  r e a s o n  I  c o m e  h o m e,  m y  l o v e

Vardagslyx, vanlig dag och underbara systeryster!

Egentligen borde jag pluggat matte, spanska, hemkunskap och biologi när jag kom hem. Men! det struntade jag heelt i. För istället såg jag på filmen 27 dresses och åt mumsig kladdkaks-muffins som Callan bakat :D

Skolan idag gick faktiskt ganska snabbt. Kommer knappt ens ihåg vad vi gjorde nu när jag tänker..hm, det måste vara något allvarligt fel på min hjärna. Eller jo! vi skrev dikter på svenskan. Min kära kusin som länge påstått att jag borde bli poet borde nog ta tillbaka detdär, för idag kände jag mig inte aaaalls särskilt poetisk. Men det kanske bara är tillfälligt. Senare hade vi statsorientering som det så fint hette, men ska nog inte skriva vart vi gick istället -ifall fel person skulle råka läsa, ooups! :) haha

Underbara systeryster är just nu på sin sista anhalt i usa innan hon kommer hem på fredag-för första gången på 13 månader!!  Ska bli såååååå kul att se henne men också himla konstigt. Nu har jag liksom levt ett år hemma utan henne och vant mig vid att hon bor på andra sidan jorden, och nu kommer hon gå runt i mitt hus!? haha, ska iaf bli skönt att ha henne hemma ett tag -förhoppningvis mer än ett par veckor :)

På tal om syster så kom jag precis på att jag nu ska logga in på hennes dator och checka hennes kontoutdrag eftersom hon inte kan göra det själv.

Tjing!
-Linnea

Söndag

Denna dag blev trots allt bra till slut, även om den inte allt började bra. Jag hade då tänkt vara lite duktig och ut och springa på morgonen. Jag ställde mobilen på 9 så att jag skulle hinna springa, duscha, äta frukost och plugga massa matte innan lunch. Men Nej -istället vaknade jag 10.20 med mobilen i handen, antagligen anstängd i sömnen. Och så var min morgon-plan förstörd. Slöade till fyra kanske.. då jag satt mig och pluggade, åt Digestive, mandlar och mormor o morfars hemgjorda äppeldricka. För när jag är grymt godissugen men inte har något godis hemma är det precis vad jag gör -äter Digestive :D
Sedan åkte jag och mappa till familjen Bergman där vi åt thaimat från Neelys tillsammans. Och Jag, J och M tittade på Säsongspremiären av Andra Avenyn. Avsnittet var riktigt bra, men känndes aaalldeles för kort. Ifs har de lagt upp veckans två andra avsnitt på hemsidan.. men jag tror nog att jag ska hålla mig tills de kommer på tv :)

Nu är det dags att nana.
Nattinatti!  :)

Photoshop & äppelpaj

Idag har jag inte gjort så mycket. Istället för att plugga matte
har jag suttit  sisådär sju timmar framför datorn och
lekt med Photoshop =) Och jag som inte är något proffs
på ps lär mig massa saker hela tiden, och det är helt galet kul!

Har ifs gått två promenader med Chico, bakat äppelpaj
till mormor o morfar och .. det var nog allt ^^


    

  
från igår..
    






José González - Heartbeats



O n e  n i g h t  t o  b e  c o n f u s e d
O n e  n i g h t  t o  s p e e d  u p  t r u t h
W e  h a d  a  p r o m i s e  m a d e
F o u r  h a n d s  a n d  t h e n  a w a y

Det första inlägget av 8 80 eller kanske 800

Ska jag vara ärlig.. så är detta allt lite läskigt. Det är inte så att detta är mitt första blogginlägg någonsin nej nej men det första på vääldigt länge. Det känns.. spännande och kusligt på samma gång, men det är kanske så det ska vara.

Anledningen till att min förra blogg rann ut i sanden stavas Bilddagboken.se.  Från början kom vi absolut inte överens men sedan blev jag mer och mer fast. Det gick inte och stoppa, det var helt enkelt roligare än att blogga.
Hur som helst så har jag läängtat otroligt mycket efter att få skriva. Att det är texten som är huvudsaken och inte bara där för att komplettera en bild.


Så nu är jag tillbaka :D

dagar till London!