2009

Tänkte för någon dag sedan, på vad jag egentligen har hittat på under 2009.
Kom knappt ihåg, så jag bestämde mig för att skriva ner vissa valda delar.

Här är mitt 2009


J a n u a r i
Jag var dunderförskyld, hade hög feber och kraxade fram oidentiferingsbara läten när jag firade in 2009 i en iskall kyrka i Kungälv. Var dock hög som ett hus pga all Panodil, vilket gjorde att jag som tur var inte riktigt märkte något. En något knepig inledning på året men det är ett tolvslag jag alltid kommer att minnas. Men i januari var min gud ingen annan än Lars Winnerbäck. Jag drack litervis med te, och det var också månaden då jag åt en massa apelsiner, fick liksom inte nog. Pizza-bak på kärleken, jag köpte min söta Canon och funderade mycket, precis som vanligt. Tänk om alla som har lockigt hår även hade lockiga ögonfransar? Den tjugofemte tog jag ett beslut som kommer att förändra mitt liv. Åtminstone för de tre kommande åren. Jag klickade på bekräftnings-knappen för min ansökning till gymnasiet, med val Natur-Europa.   

F e b r u a r i
Februari började med Daddys stora 50års-partaj. En massa gäster, tårta, levande musik, tal och roliga överraskningar. Awesome! Dagarna fortsatte som vanligt och de första nationella proven gjordes. Varannan torsdag var jag fadder for konfirmander, den andra torsdagen lärde jag små och söta 3-6åringar att göra kullebyttor. Åkte till huvudstaden med Cantabile för musikalbesök och shopping. Därefter bussresa till österrike med en massa Skunik-folk. Kalaskul vecka med skidåkning, äventyr och lekar. Speciellt kommer jag ihåg den livsfarliga vägen genom skogen, ner till centrum. Halt som tusan i ett par fejk-uggs och jag trodde alvarligt att min stund var inne, när jag utan vantar grep tag i granar och kvistar. Slutade med att jag hasade mig ner på mina jeans då jag gav upp och insåg att jag bara måste ta mig ner. På ett eller annat sätt.

M a r s
I mars handlade allt om andra världskriget. Eller.. inte riktigt allt, med det hängde liksom över allt annat. Hatet mot Hitler och hans jävulsplan blandade jag med kärleken till bästaste Navid Modiri & Gudarna. Kom och dansa med oss nu, vetja! ;) Min sextonårsdag firades med nationella prov i engelska, en chokladboll, snö på Halmstads gator och med tårta och kalajs för släkten. I mars fick jag även makten över skolan som elevrådets ordförande. Jag väntar fortfarande på hoodtröjan som jag skulle få.. hmpf! haha

A p r i l
Med April kom också vårsolen och därmed spontan-grillning i stadens Picassopark. Ett femdagarsläger på Nissaström med en massa massa skoj skunikfolk. Uteaktiviteter, läsningar, lekar, andakter och den obligatoriska spexkvällen. Mycket lyckat, speciellt Oscar i leopardklänning! Såg finfina Maia Hirasawa på Hstd teater med Pappa, och fikade på pannkakor i en park med söta kusiner. Tokig klassfest med 9B, mer behöver jag nog inte säga.. I den fina vårsolen blev det också flera fotoäventyr, ett av dessa med min BFF, aka Biffen Karlsson. Vi överföll tjuren på torget och klonade oss själva.

M a j
Första dagen i Maj inleddes med årets första myggbett och ett lugnt Valborg. Fortsatte sedan med x antal konfirmationer, minnen av aprilhimlen och ett besök på Liseberg. Två kilo Geischa är inte helt fel, var tokigt lycklig och chockad på samma gång. Jag, STJÄRNVINST?! Det blev shopping med familjen B i Malmö. Panini och Chai-latte om jag inte minns helt fel.. Började också provjobba på Söndrumshallen -något som var hemskt till en början, men som jag sedan kom in i ganska snabbt. Efter repetitioner och slit var det dags för Cantabildes ABBA-konsert. Attans så kul, och jag hamnade i hallandsposten för andra gången på mindre än en månad..

J u n i
I Juni blev jag bästa vän med Markus Krunegård, och sedan dess har vi gått hand i hand. Cafégruppen med Madeleine i spetsen och jag tog över ansvaret för skolans café. Skolavslutningen närmade sig och otaliga timmar ledas ner tillsammans med festkommittén för att planera tidernas bästa sluta-nian-fest. Och iallafall jag, tycker att vi lyckades asbra! De sista dagarna innan avslutningen blev det även övernattning i tält, i Birgittas trädgård. Mycket regn men mysigt ändå! På avslutningsdagen var det mer än en tår som fälldes. Många kramar blev det också. Dessutom hoppade jag uppochner av lycka, när jag fick reda på att jag blivit antagen till Nova Cantica. Midsommar firades på altanen, tills solen gick upp.

J u l i
Sommarlovet tog fart och det blev det jobb på söndrumshallen var och varannan dag, finfina pengar till sparkonton ;) Laleh, Håkan Hellström och Lasse Lind var en stor del av mitt liv. Hade nästan huset för mig själv, men bodde för det mesta i Lynga. Sköna dagar på stranden och en del segling med Duga av Lynga II. Tillbringade en dag i Ängelholms hembygdspark med Emelie Ohlsson för en provat fotokurs. Lärde mig en massa, och fick ootroligt mycket med inspiration och tips. I juli besöktes Solgården, med bland annat Tomas Ledin på scen. Fick också chansen att pussa på Björn Borg, inte illa ;)

A u g u s t i
Marinfestivalen var i stan, och jag lyckades få med mig både Emmie och Sandra för att kika på världens bästa Vikunja. Höstterminen närmade sig och det bar av till Dalarna för ledarläger med skunik. Kalaskul och vi lyckades med att starta brandlarmet sisådär fyra gånger. Duktigt! Efter år av längtan blev det dags för repetition med NOva Cantica, och jag kan lova att jag inte blev besviken. Skolan startade också, och jag fick träffa NVEU09 för första gången. Trevlig folk som jag säkert kommer att trivas med de kommande tre åren! Lärde oss snabbt av president Ulf, att makt är sexigt. Kanske var det precis det som treorna tänkte på, när de försökte dränka oss ettor med vattenballonger..

S e p t e m b e r
I september anordnades det första (och hittills enda..) mötet med Korpulenta Kvinnoklubben. En skoj kväll med NVEU09or, kak-frosseri och twister är en finfin kompination! Navid Modiri & Gudarna kom till halmstad och jag fick chansen att dansa loss ordentligt till deras underbara musik på invigningen av NollTreFem. Månadens händelse var dock Håkan H på Liseberg. Magiskt magiskt magiskt! I och med allt skolarbete blev jag en riktig kaffe-lover, och tillsammans med NVEU09 bar det av till Söderåsen för en (faktiskt ganska så intressant) promenad i regn. Det känns som om det var runt september och framåt som jag liksom landat lite i min musikstil. Just då var det Libertines, Vampire Weekend, Deportees och Band of Horses gick på repeat hemma hos mig.

O k t o b e r
I oktober insåg jag att jag verkligen hamnat på rätt linje. Mossor och Ormbunkar var det bästa jag visste och biologi blev mitt favoritämne. Café after Church drog igång med Hula Hula-tema, jag blev kär i en elbas och åkte på utflykt till Laholm. Det var mentorsdag med NVEU09. Sakletartävling och tårtbakning. Vi vann inte, men vår tårta var lätt snyggast! Började lyssna på Amphibic och Hockey. Under halva höstlovet befann jag mig hos syster i Norge, efter att ha tagit mig helt själv från Halmstad till Kastrup och sedan till Stavanger. Stolt som tuppen!

N o v e m b e r
Efter höstlovet började julrepetitionerna med Nova Cantica. Jag blev skyddad mot svininfluensan och en man blev mördad på Stora torg. Firade Halloween som blodigt spöke och lyckades skrämma vissa oskyldiga tanter. Tappade motivationen någonstans på vägen och längtade efter julen. Hade lussebullebak med snälla tjejer hos Julia, med julmust och skräckfilm. I slutet på november var det också dags för de första julkonserterna med NC.

D e c e m b e r
I december blev allt helt plötligt förknippat med julen, och jag fick lite panik. Jul, reedan?! Musikinspelning med Maria på musiken, och jag såg till att fota allt med snö, frost och is på. Lusiakonserter i Immanuelskyrkan och Julshow på teatern. Räknade ut att det för mig blev totalt tio konserter under sju dagar. Det blev jul till slut, och julafton firades med familjen och en del släkt. Mysigt som det ska vara med julklappslek, julgodis och  julskinka. Under mellandagarna spelades Parken konstant, och de sista timmarna innan 2010 inleddes med middag hemma hos Maria.


Too fake

Snälla, lita inte på mig. Vad som helst, men lita inte på mig när jag är nyvaken. jag har nämnligen lärt mig att svara i sömnen,
utan att själv veta om det. Typiskt, det är verkligen bara Chico som kan väcka mig ordentligt.


Ja ja, jag ÄR vaken.

Mamma, det är lugnt.

Ja, jag SKA gå upp nu!

Neejdå, jag har tid för sovmorgon.

Bara en liten stund till?

____.
Too Fake -Hockey

Open your eyes and tell me what do you see


Sister -John ME

Tisdag

Idag ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska öppna matteboken och repetera sisådär 20 sidor, minst. Men först ska jag hoppa in i duschen, se på när snön på trädgrenarna smälter oh droppar ner på marken, fixa mig iordning och möjligtvis få i mig något ätbart. Förhoppningsvis mat. Skumtomtar är mumsigt, men ingen vidare bra lunch. Speciellt inte om jag sedan ska ta hand om matten. Dessuom så tror jag att våra skumtomtar är slut. mohaha.

Igår frågade jag Chico om han ville gifta sig med mig. Han svarade inte, tittade bara på mig med huvudet på sne som om han tyckte att jag var tokig. Men jag tror att han menar nej, han vill säkert inte äventyra vår vänskap..

Silly Lover

Kärlek från första ögonkastet. I flera veckor har jag spanat, vägt de i handen och längtat. Längtat efter att de skulle bli mina. Idag provade jag mina finingar för första gången och jag kunde bara inte låta bli att ta med dem hem. Skulle jag ångra mig så kan jag alltid lämna tillbaka, öppet köp i tio dagar är inte helt fel. Tänkte jag iallafall. Även om jag redan innan jag köpte, visste att det aldrig skulle bli så.. noway att jag lämnar de ifrån mig nu!


Silly Lover -Fibes, Oh Fibes!

Dan efter dan efter dopparedan


vaknade av maginfluensa, inte så kul. men nu är jag nästan bra igen, bara lite sliten och huvudverk som dunkar.
Attans! jag skulle ju jobba idag och tjäna en massa pengar..

Tjugofjärde december




en fin dag med familjen. mysigt, som det ska vara. lägg märke till tomtens dubbla luvor. och posen på den stora stenen. snyggt!

Where are you Christmas?



Where are you Christmas
Why can't I find you
Why have you gone away
Where is the laughter
You used to bring me
Why can't I hear music play

My world is changing
I'm rearranging
Does that mean Christmas changes too

Where are you Christmas
Do you remember
The one you used to know
I'm not the same one
See what the time's done
Is that why you have let me go

Christmas is here
Everywhere, oh
Christmas is here
If you care, oh

Where Are You, Christmas?

Vicious traditions

Jag är glad, så glad man kan vara såhär en måndag. För jag har precis insett att matte är allt annat än meningslöst, onödigt och alltvadnufolkhittarpå. För utan Pythagoras sats så hade jag aaaaaaaaldrig lyckats göra ritningen till årets pepparkakshus. Så kärlek till Pythagoras!!

Måndag, var det ja. Den tjugoförsta. Dagen då jag förhoppningsvis ska slutföra mina julklappsköp, iallafall de som inte ska köpas med E på onsdag. Träffa KlenisKarlsson  i staden och en promenad med Chico ska också hinnas med. Och ikväll blir det bakning och ihopbyggning av mitt pepparkakshus. Kanske baka julgodis?! Det har liksom blivit lite av en tradition iår, att jag ställer mig klockan elva på kvällen och gör smörkola. Eller marshmallowsfudge, kanske Lailas Rocky Road.


Vicious Traditions

I don't believe in angels

Vart jag än vänder huvudet så är det jul. Överallt. Julbelysning i stan, adventsljusstakar i alla fönster. Prydnadstomtar på varenda hylla, varje fönster. Tillochmed i badrumsskåpet, typiskt mamma. Förra året räknade jag till drygt 200. Tvåhundra små tomtar i vårt hus, och folk säger att usa överdriver?

Men det spelar ingen roll, jag kan ändå bara inte få in det. Känna julkänslan. Nej, det är fortfarande som bortblåst och det skulle inte förvåna mig om det inte hinner växa fram till julafton. Jag vill inte bli vuxen. Varför kan jag inte få vara fem år igen, såhär vid jul? Med pirr i magen, tron på den riktiga tomten och leksaker på önskelistan. 

I don't believe in angels

I give you the morning







I give you the morning

So you do

Vi tänkte hitta på något ikväll, men det verkar som om alla ligger hemma. Trötta, utslagna. En urladdning som inte är att leka med, nu efter några tuffa veckor. Klockan är inte ens nio och jag har redan ikväll hunnit med en timmes sömn i soffan. Frågan är hur kvällen kommer sluta..

Till dagens problem. Hur kommer det sig att jag alltid, ALLID, lyckas komma hem med saker till mig själv när jag egentligen var på stan för att köpa julklappar? Händer om och om igen, idag blev det tillochmed något som mamma redan köpt. Typiskt.

Nu är det slutshoppat för min del!!
Endast julklappar får inhandlas!!

 ..iallafall fram tills mellandagsrean.

So you do

Älskling

Jag kan andas igen, allting som tidigare tyngt ner finns inte mer. Jag har lov och det är helt underbart. Äntligen är det jag som bestämmer över vad jag ska hitta på om dagarna, finns ingeting som jag nu måste göra. Idag efter julavslutningen bar det av till staden med mamma, och nu ska jag ner igen. Har min cykel vid Österskan som jag måste hämta hem + att jag skulle behöva köpa en och annan juklapp. Det kommer bli isande kallt, men i min nya jacka ska jag nog klara mig! Hoppas hoppas hoppas att snön vill ligga kvar till julafton. Blir liksom inte samma sak om marken är helt grön..


Älskling, kom bara närmare, du ska få mitt hjärta. Du får mina färger, de får dig att skratta.
I ljuset av solnedgången, nere vid hamnen. Till ljudet av fågelsången, håll jag dig i handen.

Tippelitoppen-dag

En toppen dag i den frusna staden med fyra favoriter. Julklappsköp, Chai latte, frusna fingrar, en massa skratt och thaimat med Elise.
Mysigt som attan, och något som absolut måste göras om.


puss på thaitanic-musiken! ;)

Ett sätt att se på saker

Jag mår bättre, skulle nästan kunna kalla mig helt frisk om det inte vore för min täppta nos. Lyssnar på en mina favoritspellistor på spotify, en massa kalasbra svensk musik. Laddar upp inför dagens shopping. Julklappar ska köpas och jag önskade att jag hade fantasin till att komma på den dära perfekta julklappen. Inte bara till en, utan till alla. Se lyckan när paketet öppnas. Leendet. Ska jag vara ärlig, så tycker jag bättre om att ge julklappar, än att få. Det är sant, inte bara något jag säger för att vara sådär.. duktig? Genuint generös? överdrivet givmild? Nej, det bara är så. Och så kommer det nog alltid att vara.

Alltså. Köp av julklappr i staden och sedan viskas det om fika med klassen på Robert's lite senare.
Imorgon vankas det julavslutning i skolan, det sista innan alla NVEU09are får sina liv tillbaka.

Ett sätt att se på saker

White as snow




det är liksom som om vintern kväver hösten, försöker ta dess plats.

Through your eyes

Jag har inte varit mig själv de senaste dagarna. Och det är inte roligt, när man liksom inte känner igen sig själv. Det har varit Jag, men ändå inte.. Nu känns det som om bitarna börjar falla på plats. Allt börjar gå tillbaka till det normala. Jag känner mig inte längre helt retarded, bara lite. Vet inte hur det blev såhär.. Jag skyller på tokiga små förskylningsvirusar!

Through your eyes

Frosted minds



Frosted minds

If I ever feel better

Klockan är snart trettio minuter över tolv. Jag är hemma och sjuk. Fast hemma hade jag varit ändå, även om jag vore frisk. Inte helt fel att såhär i sista veckan innan jul, få en dag utan lektioner. Hur som, huvudet är inte riktigt med mig idag heller. Försöker le, men lyckas bara få fram en oidentifieringsbar grimas. Hade verkligen behövt plugga matte inför provet imorgon.. det är inte så lätt när det inte går att fokusera. När allt man försöker lära försvinner lika snabbt. Lönlöst.

Därför ska jag nu slänga mig i soffan. Det blir film och te.

If I ever feel better

Shoot at the sky

Mitt huvud är tungt och pannan är varm. Täppt i näsan och ögonen rinner utan anledning. Kan inte fokusera, inte balansera.
Är det nu som jag ska få betala för de senaste veckorna? Ska jag vara ärlig, så hade jag hellre betalat med cash.


Shoot at the sky -Amphibic

People like us


People like us

Take a look

Jag gillar det, men påminn mig nästa gång. Om att spara halvvägs. Eller när jag är klar. Hur som, bara det blir INNAN jag fixar för mycket i kodmallen. Innan jag riskerar att sabba allt, innan klockan blir för mycket. För idag var det nära..  take a look!

Strawtown by night


jag och Karlsson tog en promenad genom staden, vi dog lite när vi såg reflektionen i Nissan. spegelblankt.

Stig in Lucia ..

Jag har precis landat hemma, efter en stunds repetition med manskören på teatern. Klunkar kaffe och hoppas på att huvudvärken vill försvinna. Tveksamt om det kommer hända.. Hur som helst så var det väldans skönt att få komma hem, även om det bara är för en liten stund.

Imorse blev det väckning 04:45. Morgonstund har förkatten ingeting med guld att göra, det är bara ren och skär pina.  En snabb visit på Radio Halland där vi klämde in oss i en studio och lussade för alla lastbilschaffisar och retards som är uppe vid den tiden. Lyssna här! Sedan efter en snabb och kort men attans så kall promenad blev det luciatåg på polisen, för att sedan avsluta på slottet.

Ikväll är det då den sista luciakonserten för i år. Och jag tänker suga in så mycket som möjligt. Nästa år befinner jag mig i London -ooh shit, har nog inte än fattat att jag verkligen ska dit- så något luciatåg med Nova Cantica blir det inte för min del förrän om två låånga år. Kan även berätta att detta blir den tionde konserten under de senaste SJU dagarna. Det är inte klokt.

First day of my life

Det var inte så värst längesedan. Men på sista tiden har jag haft så sjukt mycket att göra, att det känns som om detta är den första riktigt lediga dagen på flera veckor. Jag har inget som jag absolut måste göra, och det är så himla underbart.

Däremot så förstår jag inte riiktigt vart tiden tagit vägen. Visst, jag ville ha jul på en gång. Nu på momangen. Men det känns som om allt ändå går aningens för fort. Hur ska man då kunna ha tid till att bara njuta av julstämmningen?!

First day of my life
I’m glad I didn’t die before I met you

aaaaaand.... action!

Jag har kalasduktiga klasskompisar, som idag visade upp sina finfina teaterkunskaper.

Kul kulare kuligast

Årets andra och sista konsert på teatern är nu över. Attans så kul, mer finns nog inte att säga..

Goder Afton mitt herrskap!

Det gick bra igår, kan nog inte säga annat. Trots att vi var aningens besvikna över att tre av de bästa var strykna. Men det var roligt, som det alltid är. Att stå på scen, i tomtekläder med röda kinder och överdimensionerade fräknar. Idag ska allt göras om. Alltihop i repris, och i pausen ska jag plugga engelska.

Och Tomten, det enda jag önskar mig i julklapp är en utökning av dygnets 24 timmar. Skulle liksom inte vara fel med sisådär 29. Fem timmar till, det hade varit lagom..


Jag och AnnaStohr som snögga tomtenissar ;)

Krossa och mosa

Nu är det då såhär att jag känner för att bränna upp min samhällskunskapsbok och köra den genom köttkvarnen. Eller möjligtvis tvärt om. Får nog inte in mycket mer, inte heller imorgon får jag någon chans att pressa in något. Det jag kan just nu i detta ögonblick om sveriges statsskick är det som kommer avgöra resultatet på provet. Känns tippelitoppen! Verkligen! Ehrm..  Som om inte det vore nog, har jag forfarande attans så ont efter min dubbel-stukning av fötterna i fredags. Dessutom så är jag för tillfället totalt genomdränkt av negativa tankar som jag bara vill bli av med. Helst nu på momangen.

Men nu är det natti natti.

Go go

Jag vill inte plugga mer samhällskunskap, men jag måste. Så någonstans djupt där inne, finns drivet som hade kunnat få igång min tisdag. Då är det så attans typiskt att jag inte har orken, att jag inte orkar koncentrera mig, att jag inte orkar fokusera på texten. Samtidigt så är jag så förbannat trött på kaffe. Det är inte längre gott, när det blir något jag måste ha för att hålla mig vid liv. För att inte somna. Men om det är det enda som kan ge min sega hjärna en spark i baken så antar jag att det inte finns så mycket till val.. Go go

I walk the line

Helgen är nu över, efter tre fina och lyckade konserter. Jag kan inte riktigt förstå hur många människor det var som var där och lyssnade. Sjuhundra människor som nu förhoppningsvis har lite mer julkänsla i magen, tack vare oss. Det är ganska många, och jag tror nog inte att jag någonsin kommer att förstå.. 

En del klar, men allt är långt ifrån slut. Imorgon är det den första Julshowen på teatern, för att sedan göra om allt igen på onsdag. På fredag leker vi att det är den trettonde och börjar dagen klockan 6 med Luciasånger direkt i radion. Efter det ska vi besöka både polisen och sjukhuset innan vi har den sista konserten med manskören på kvällen. En intensiv vecka, men också den roligaste. Nu kör vi! Nu ska vi ge allt!

Men mitt i allt så är det också som mest att göra i skolan. Lagom bra planerat. Men det ska fixa sig, en sak i taget. Möjligen sänka sina ambitioner en aning. Trots allt så kan man bara göra sitt bästa, mer än det går inte..

I walk the line

We are nowhere and it's now


We are nowhere and it's now

Lucia

Första Luciakonserten i Immanuelkyrkan igår gick toppen. Även om jag var aningens spänd och hela tiden kände efter om svimningskänslan var nära. Men jag fixade det!

Idag är det två till och det ska bli så kul att få sprida Adventskänsla till alla de 500 personer som idag ska få lyssna. Och jag har bestämt mig, idag ska jag släppa all oro och bara sjunga..


inte från igår och inte från förra året.. suddig men har iallafall känslan, och det är det viktigaste!

Lyckad kväll!



 Fullt ös -  M E D V E T S L Ö S !
men ta det liiite försiktigt med glöggen nästa gång! ;)

High Drama

Fredag. Lyckades trampa snett med båda fötterna på idrotten. Nu förberedelser. Fixar och donar inför ikväll, julfest med SKUNIK. Kommer bli kalas.

High Drama

Music when the lights go out


Musik idag, och inspelning av min och Marias cover på Halo. Blev fint, väldigt fint.
Music when the lights go out

I won't back down


I won't back down

Just a little bit more

Är det inte prov hit och inlämningar dit, glosor som ska bankas in och dialoger att förbereda, finns det istället en massa viktig (?) information och andra saker att komma ihåg. De bokstavligt slåss om en bit av min hjärnkapacitet, en plats i mitt liv helt enkelt. Inte konstigt att en del saker då glöms bort, när det finns så mycket annat som däremot fastnar!

Men huvudsaken är trots allt att man kommer på de glömda innan det är för sent. Ska man ha en boxbon-krans till lördag så är det på gränsen till för sent att komma på det torsdagen innan. Om dessutom tanterna på torget bara är gnälliga och lägger skulden på privata grejer. Jo klart! Det är jättesynd om er för att din man inte mår bra, för att du står här själv hela dagarna. Verkligen. Och det kan inte vara lätt för dig att vara ensam och samtidigt hinna binda kransarna som tydligen är såååå krångliga och tidskrävande. Verkligen, inte alls. Jag beklagar, men jag bryr mig liksom inte. Jag vill bara ha en normal krans, lagom till lördagens luciakonsert. punkt.

Just a little bit more

December

In a minute

Jag gick hem, släpandes på min cykel. Bara för att få några minuter extra i det fina vintervädret. Bara för att få andas in den kalla och lätta luften. Bara för att få känna när kylan biter tag i kinden.

Vi tillbaka ut, med kameran i handen. Det är fint fotoväder, för första dagen på länge.


In a minute

Logiskt

Finns det något bättre än att komma hem och mötas av en våg med pepparkaksdoft?! Nej, såhär i december gör det nog faktiskt inte det. Nygräddade pepparkakor, mums!

Ekologiprov imorgon, kan gå hur som helst. Beroende på hur mycket jag får pluggat idag.. logiskt

dagar till London!