Revolution!

Det är väldans fascinerande att sortera bland alla mer eller mindre nödvändiga prylar jag samlat på mig genom åren, och som fram tills idag legat gömda lite var stans i mitt rum. För oftast när jag städar och ska sortera, så blir det till slut en ganska stor hög kvar på golvet med mängder av olika saker som jag absolut inte vill slänga, men som jag inte har en aning om vart det ska ligga. De har ingen särskild plats i rummet och hamnar då tillsammans med andra hemlösa prylar i en papperskasse från kanske Vila, som sedan sätts bland de andra papperkassarna mellan väggen och fotänden på min säng.

Men idag har det hänt något revolutionerande! Jag har städat mitt på riktigt. Jag har inte bara slängt in saker i garderoben och under sägen. Idag har jag sett till att allt hamnat på sin plats. Klänningarna hänger där de ska, och strumporna ligger i sin låda. Jag har tömt och sorterat alla dessa förbaskade kassar, och hittat de mest knepigaste och oväntade sakerna.

Som...
:
-Små lava-stanar jag flygt hem från Island.
-Två toapappersrullar.
-Mängder med USA-minnen, allt från servetter till broschyrer, prislappar och tidningar.
-En oöppnad deo.
-Spikarna till spikskorna från min f.d friidrottskarriär.
-Dunsockor som jag glömt bort att jag haft.
-Trasiga solglasögon.
-Gratisprov av Anti-rynk-kräm.
-Bortglömda och oanvända silverörhängen jag fick i konfirmationspresent.

De fem kassarna som jag haft vid sänggavlen är nu helt tomma. Det som blev kvar efter sorteringen fick plats i lådorna som jag har under sängen. Så nu är det helt tomt, förutom en massa dammråttor som snart ska utrotas. Kanon nu när vi läser om andra världskriget, för då kan jag ha min egna lilla mini-förintelse. Synd bara att Hitler inte kunde hålla sig på dammråtts-stadiet, för tänk vad väldans bra det hade varit! :)

~Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget eller skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg?

Mail:

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback

dagar i London!